Το βάρος στην τακτική

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε συνήθειες και στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης έριξε το βάρος της τακτικής

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε συνήθειες και στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης έριξε το βάρος της τακτικής. Ο Πορτογάλος τεχνικός που κλείνει τα 48 χρόνια ζωής, έδωσε έμφαση τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία. Μάλιστα, σκοπεύει να ασχοληθεί ιδιαίτερα και με το κομμάτι της ολοκλήρωσης των φάσεων, αφού τόσο στο φιλικό με την Τεσέντρερλο, αλλά κυρίως κόντρα στην Έουπεν, οι παίκτες του έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. 
Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε αρκετά με ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών το οποίο συγκροτούσαν οι Γιαννιώτης, Κούτρης, Νικολάου, Ευαγγέλου, Μαρούρας, Ρομαό, Καμαρά, Χατζισαφί, Πάρτνο, Ανδρούτσος και Ανσαριφάρντ. Αναμφίβολα, ιδιαίτερη ικανοποίηση προκαλεί η πορεία του Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος πριν από τρεις μήνες είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο. Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τετάρτης με την Σιντ Τρούιντεν. Κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί λίγες ώρες πριν από το τρίτο, επί βελγικού εδάφους, τέστ των «ερυθρόλευκων».
Το δεύτερο ραντεβού της Τρίτης του Μαρτίνς με τους παίκτες του είναι προγραμματισμένο για τις 19.00 στο προπονητικό κέντρο της Γκενκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.