Το Dragon Ball FighterZ αφαιρείται από πολλά Game Events

Γιατί άραγε;To Dragon Ball FighterZ φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το lineup αρκετών μεγάλων...

Γιατί άραγε;

To Dragon Ball FighterZ φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το lineup αρκετών μεγάλων fighting διαγωνισμών τους τελευταίους μήνες.

Από όταν κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο, το παιχνίδι έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Κορυφαία στιγμή μάλιστα στην ιστορία του, σύμφωνα με το kotaku, αποτελεί μέχρι στιγμής το Evo 2018 που διεξήχθη στο Λας Βέγκας. Στο διαγωνισμό αυτό περισσότεροι από 2.500 παίκτες ταξίδεψαν για να πάρουν μέρος μετατρέποντάς το στο μεγαλύτερο Evo game γι’ αυτή τη χρονιά.

 

Τα πράγματα όμως άρχισαν να στραβώνουν ήδη από το Νοέμβριο. Η αρχή έγινε με το DreamHack Atlanta όπου δηλώθηκε ότι θα αφαιρεθεί το παιχνίδι από το επίσημο lineup, δύο μόλις βδομάδες πριν το φεστιβάλ.

Παρόλα αυτά όλοι πίστευαν, ειδικά μετά την περσινή επιτυχία, ότι το παιχνίδι θα βρίσκεται στο Evo 2019. Όμως στην επίσημη ανακοίνωση είδαμε ότι θα υπάρχουν κανονικά τα Street Fighter V, Tekken 7 και BlazBlue: Cross Tag Battle όμως δεν υπήρξε καμία αναφορά στο Dragon Ball. Αν και δεν υπήρξε κάποια επίσημη εξήγηση γι΄αυτό, ο business director της διοργάνωσης, Mark Julio, σε tweet του δήλωσε ότι δεν κατάφεραν να πάρουν έγκριση από τους εκδότες του παιχνιδιού.

Έπειτα από αυτό ήρθε και η ανακοίνωση της Aksys Games ότι θα αφαιρέσει το Dragon Ball από το δικό της fighting tournament που ακούει στο όνομα Anime Ascension. Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας έκανε αναφορά για “απρόβλεπτες καταστάσεις”.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο βασικός υπεύθυνος πίσω από όλο αυτό. Αρκετοί ρίχνουν τις ευθύνες στη Bandai Namco, developer εταιρεία του παιχνιδιού, αν και ο πρόσφατα διορισμένος supervisor της εταιρείας, Katsuhiro Harada, υποσχέθηκε ότι η Bandai Namco θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα Dragon Ball FighterZ events της κοινότητας.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η εταιρεία θα τηρήσει την υπόσχεση της.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.