Πάει Τουρκία ο Γκέκας

06/01/2012 • 08:10
Πάει Τουρκία ο Γκέκας
  • shares

Κάτοικος Τουρκίας αναμένεται να γίνει για τους επόμενους έξι μήνες ο Φάνης Γκέκας. Όπως ανακοίνωσε η Αϊντραχτ, ο διεθνής άσος θα παραχωρηθεί στη Σαμσουσπόρ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση πως ο τουρκικός σύλλογος θελήσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Η Αϊντραχτ θα βάλει άμεσα στο ταμείο της 300.000 ευρώ, ενώ ο Φάνης Γκέκας θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 400.000 ευρώ. Αν τελικά οι δύο πλευρές συνεργαστούν και την επόμενη σεζόν, αυτό το ποσό θα αυξηθεί.

Το συμβόλαιο του Γκέκα με την Αϊντραχτ ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, έτσι οι Γερμανοί θα βάλουν στα ταμεία του χρήματα από τη μετακίνηση του διεθνούς άσου, καθώς αν δεν παραχωρούσαν από τώρα τον ποδοσφαιριστή, θα τον έχαναν το καλοκαίρι χωρίς χρήματα.

Με την Αϊντραχτ ο Γκέκας πανηγύρισε 29 γκολ σε 50 αγώνες...

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 07:03

Πρόκληση με έμφαση στο γκολ για Ουρουγουάη, Χιλή και Βάρμπερκς

Με αβαντάζ παίζουν εκτός έδρας η Χάκα και η Βάρμπεργκς. Για την κατάκτηση των τριών πόντων μάλλον χρειάζεται πάνω από ένα γκολ Στο Μαρακανά η Ουρουγουάη και η Χιλή διεκδικούν την κορυφή στον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η ισοπαλία δεν βολεύει τη Χιλή η οποία αναγκαστικά θα βγει σε μια τακτική ρίσκου.