Πάει Τουρκία ο Γκέκας

06/01/2012 • 08:10
Πάει Τουρκία ο Γκέκας
  • shares

Κάτοικος Τουρκίας αναμένεται να γίνει για τους επόμενους έξι μήνες ο Φάνης Γκέκας. Όπως ανακοίνωσε η Αϊντραχτ, ο διεθνής άσος θα παραχωρηθεί στη Σαμσουσπόρ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση πως ο τουρκικός σύλλογος θελήσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Η Αϊντραχτ θα βάλει άμεσα στο ταμείο της 300.000 ευρώ, ενώ ο Φάνης Γκέκας θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 400.000 ευρώ. Αν τελικά οι δύο πλευρές συνεργαστούν και την επόμενη σεζόν, αυτό το ποσό θα αυξηθεί.

Το συμβόλαιο του Γκέκα με την Αϊντραχτ ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, έτσι οι Γερμανοί θα βάλουν στα ταμεία του χρήματα από τη μετακίνηση του διεθνούς άσου, καθώς αν δεν παραχωρούσαν από τώρα τον ποδοσφαιριστή, θα τον έχαναν το καλοκαίρι χωρίς χρήματα.

Με την Αϊντραχτ ο Γκέκας πανηγύρισε 29 γκολ σε 50 αγώνες...

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..