Μάντζιος: «Μεγάλη νίκη, η ψυχολογία αλλάζει» (video)

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζει ο Πανιώνιος και χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για πολλούς λόγους. «Ανύπαρκτοι επιθετικά», το σχόλιο του Γιώργου Δώνη.

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζει ο Πανιώνιος και χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για πολλούς λόγους.  «Ανύπαρκτοι επιθετικά», το σχόλιο του Γιώργου Δώνη.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε μία μεγάλη νίκη, κάτω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παρουσιαστήκαμε πολύ διαβασμένοι, σκοράραμε στην πρώτη μας ευκαιρία και φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε περισσότερο κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κινδυνέψαμε σε καμία περίπτωση στο ματς. Κάναμε το 2-0 και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα τρίτο. Ξανά συγχαρητήρια στα παιδια και στον κόσμο που μας βοήθησε. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιωνίου και συνέχισε:

«Σίγουρα η ψυχολογία αλλάζει. Τώρα φέρνουμε σε μία ισορροπία μετά από τα δύσκολα και συνεχή παιχνίδια του Ιανουαρίου, Η ομάδα είναι πολύ βελτιωμένη, με εξαίρεση το ματς με τον Απόλλωνα. Τα νέα παιδιά που ήρθαν μας βοήθησαν, τα ξέραμε, ξέρουν το πρωτάθλημα και ξέραμε τι θα μας δώσουν. Όταν είναι απόλυτα έτοιμοι θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο». 

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, είπε: «Ο στόχος παραμένει η πρόκριση. Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να διεκδικούμε και τους δύο στόχους. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και στο Κύπελλο έχουμε την πρώτη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα και καλό ρόστερ, θα δώσουμε την μάχη μας και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την πρόκριση στη Νέα Σμύρνη».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, υποστήριξε: «Μπορώ να πω ότι σε γενική εικόνα του παιχνιδιού ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Είχαμε καλή κυκλοφορία και διάθεση στην αρχή, είχαμε μπει καλά στο ματς. Δυστυχώς όλα αυτά ήταν καλά έως 20 μέτρα από την αντίπαλη εστία. Δεν φέραμε καλά την μπάλα στην περιοχή του Πανιωνίου. Στην φάση που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ δεν συμπεριφερθήκαμε καλά, δεν κόψαμε την φάση όταν έπρεπε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το ματς είχε την ίδια εικόνα. Ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος ευτύχισε με μία στημένη φάση να βάλει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη. Είμαστε προβληματισμένοι όσον αφορά την επιθετική μας λειτουργία».

Για την εικόνα των «πράσινων» και το πάθος που δεν έδειξαν: «Ήταν λίγο περίεργο το ματς, έγινε γρήγορα το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε πιο δύσκολο ματς. Όταν είσαι δύο γκολ πίσω υπάρχει απογοήτευση και αυτό επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για την διαιτησία και αν σέβεται την ομάδα του, είπε: «Δεν θα μπω στην διαδικασία να μιλήσω για την διαιτησία, είναι κάτι που δεν το κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.