Μαρτίνς: “Σοβαροί έως το τέλος”

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι σοβαροί έως το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος, ενώ θέλει μόνο νίκες στα ματς που απομένουν έως το φινάλε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι σοβαροί έως το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος, ενώ θέλει μόνο νίκες στα ματς που απομένουν έως το φινάλε. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη τη Δευτέρα, προκειμένου να μετριαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να τόνισε στους παίκτες του στου Ρέντη: “Να παίξουμε ως Ολυμπιακό ως έως το τέλος της σεζόν”. Μέχρι στιγμής, ο προπονητής των Πειραιωτών δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για το σχήμα που θα παρατάξει στην επικείμενη αναμέτρηση με την “ελαφρά ταξιαρχία”. Το σίγουρο είναι πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στη Λαμία την περασμένη Πέμπτη. Η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς της Δευτέρας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.