Δώνης: “Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας” (video)

Ο Χρήστος Δώνης ανέφερε μετά το ματς με την ΑΕΚ πως η ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν για να σκοράρει.

Ο Χρήστος Δώνης ανέφερε μετά το ματς με την ΑΕΚ πως η ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν για να σκοράρει. 

Αναλυτικά:

“Σίγουρα θέλαμε κάτι παραπάνω αλλά κρατάμε την προσπάθεια. Δεν φεύγουμε ούτε στεναχωρημένοι ούτε χαρούμενοι. Σε τέτοια ματς κυριαρχούν οι μάχες, εμείς ξέραμε ότι θα έχουμε μια δυο ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και δεν χάσαμε. Κρατάμε την προσήλωση και την αμυντική συγκέντρωση αλλά πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά για να δημιουργίσουμε περισσότερες φάσεις.

Ξέρουμε όλοι ότι η ομάδα είναι νέα, θέλει χρόνο, αυτός ο χρόνος είναι σημαντικός, ξεκινήσαμε καλά, απομένουν έξι πολύ σημαντικοί αγώνες και θα κυνηγήσουμε το στόχο μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ξέρω πως είναι αυτά τα ματς, να είναι εκεί με τη φωνή τους και να μη γίνουν επεισόδια. Δουλέψαμε καλά, στο χώρο μας, η ΑΕΚ παίζει πολύ με τα μπακ της, απο τη στιγμή που κλείσαμε τη δεξιά πλευρά η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρίες”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.