«Αν πέσουμε, η χρονιά θα είναι αποτυχημένη»

«Αν ο Παναιτωλικός δεν μείνει στην Super League τότε η χρονιά θα είναι αποτυχημένη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μητρόπουλος με συνέντευξή του στο novasports.gr.

«Αν ο Παναιτωλικός δεν μείνει στην Super League τότε η χρονιά θα είναι αποτυχημένη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μητρόπουλος με συνέντευξή του στο novasports.gr. Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες ρου θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα.
 
Ο Έλληνας μέσος δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο τόσο του Μπάμπη Τεννέ όσο και του Τάκη Λεμονή, λέγοντας πως ο ίδιος έχει μάθει πολλά και από τους δύο.
 
Ο Μητρόπουλος αναφέρθηκε και στην πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 υποστηρίζοντας  πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει όλα τα φόντα να περάσει στους ομίλους, αφού αποτελείται από ένα καλό ροστερ.
 
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μητρόπουλου στο novasports.gr:
 
Για την κακή πορεία του Παναιτωλικού στο δεύτερο γύρο:
«Σίγουρα στον πρώτο γύρο είχαμε μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα και τα πηγαίναμε πολύ καλά και όλοι έλεγαν πως μπορούμε να βρισκόμαστε και στα πλέι οφ. Αυτό ίσως ήταν που επηρέασε την ομάδα, εμείς αυτό που θέλαμε από την αρχή ήταν να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Όμως στο δεύτερο γύρο είχαμε να κάνουμε νίκη δύο μήνες και δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι».
 
Για το τι στοιχεία χρειάζεται η ομάδα προκειμένου να πάρει το παιχνίδι με τον Άρη:
«Αυτά που χρειάζονται σε ένα ματς πάθος και δύναμη».
 
Για το αν θα μπορέσει ο Παναιτωλικός να παραμείνει τελικά στην κατηγορία:
«Δεν εξαρτάται από εμάς αν θα μείνει η ομάδα ή όχι. Έχουμε 25 βαθμούς οπότε είναι δύσκολο, εμείς οφείλουμε να κάνουμε το χρέος μας, να νικήσουμε δηλαδή στις επόμενες δύο αναμετρήσεις και να εκμεταλλευτούμε τυχόν στραβοπάτημα της Κέρκυρας και του Εργοτέλη».
 
Για την αλλαγή προπονητών:
«Νομίζω ότι και οι δύο προπονητές βοήθησαν την ομάδα πολύ. Ο Μπάμπης Τεννές συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο του Παναιτωλικού στην Super League και ο Τάκης Λεμονής ήρθε σε κακή στιγμή για τον σύλλογο. Και οι δυο είναι πολύ καλοί προπονητές και ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, εγώ προσωπικά έχω μάθει πολλά».
 
Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Ήρθα στον Παναιτωλικό από μια ομάδα, η οποία είχε μπει στα πλέι οφ και είχε βγει στο Europa League αλλά στο τέλος έπεσε στην Δ’ Εθνική. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή, ωστόσο αν δεν γίνει κάτι τέτοιο η σεζόν θα είναι αποτυχημένη».
 
Για την πορεία της Εθνικής στο Euro2012:
«Νομίζω ότι η παραμονή της Εθνικής θα είναι πολύ σημαντική για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει αρχικά είναι να περάσουμε στους ομίλους και μετά βλέπουμε»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.