Φαν Χάαλ: «Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι»

Δυσαρεστημένος με την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να τελειώσει το ματς.

Δυσαρεστημένος με την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να τελειώσει το ματς. Ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι απογοητευμένοι, που δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Φαν Χάαλ υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Αλλά οι μόνοι που μπορούμε να κατηγορήσουμε, είναι οι εαυτοί μας. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτό το ματς πολύ νωρίτερα με τις μεγάλες ευκαιρίες του Λίνγκαρντ και του Φελαϊνί και δεν το κάναμε. Το είπα στους παίκτες μου»,

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός υπογράμμισε: «Η κόντρα στο σουτ του Ντάμετ ήταν τύχη για την Νιούκαστλ, αλλά πρέπει να προκαλείς την τύχη σου και να τελειώνεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς. Και σίγουρα όταν είναι τόσο μεγάλες».

Τέλος, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε για το πέναλτι της Νιούκαστλ: «Μπορείς να πεις ότι ο διαιτητής παίρνει μία απόφαση με το πέναλτι, που είναι ίσως ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι εμείς νωρίτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.