Κόλπο γκρόσο με Κοντέ και φορ…έκπληξη ψάχνει η ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr εκτός από τον "κλεισμένο" Ισνάλντο η ΑΕΚ συζητάει και με τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Άντερλεχτ, Ιμπραΐμα Κοντέ. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στις μετεγγραφικές κινήσεις της Ένωσης, αλλά και τι ισχύει με Άρθο και Κρισάντους.

Να γυρίσει το κλίμα υπέρ της θέλει η ΑΕΚ στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου που διανύουμε, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του novasport.gr, εκτός από τον Οράσιο Ισνάλντο (ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από την Ένωση) οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με τον Ιμπραΐμα Κοντέ της Άντερλεχτ. Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της βελγικής ομάδας παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Κοντέ είναι 33 φορές διεθνής (με δύο γκολ) με την Εθνική Νέας Γουινέας και διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Άντερλεχτ, η οποία τον απέκτησε από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Εκεί έπαιξε τρία χρόνια, μετά από μια τετραετία που πέρασε με την ομάδα της Γάνδης. Επειδή φέτος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Άντερλεχτ, με την οποία πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018.

Σε ότι αφορά στην κορυφή της επίθεσης, η ΑΕΚ ψάχνει την υπέρβαση με έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει σε μεγάλη αγγλική ομάδα, αλλά έχει δοθεί δανεικός σε άλλον σύλλογο του εξωτερικού. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον δανεισμό του τουλάχιστον ως το καλοκαίρι. Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση αυτή, εναλλακτικές λύσεις αποτελούν ο Τόμας Πέκχαρτ, ο Ραμίρο Κόστα και ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις και με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ΑΕΚ. Ο Μακόλεϊ Κρισάντους έχει προτάσεις από την Πονφεραντίνα και την Έλτσε και όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου το “διαζύγιό” του με την Ένωση.

Για τον Άρθο τα δεδομένα έχουν ως εξής. Η ομάδα της Κίνας που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει έχει ενημερώσει ότι την Παρασκευή θα στείλει επίσημη πρόταση για τον Ισπανό στόπερ κι αν γίνει αποδεκτή, ο Άρθο θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Στην περίπτωση αυτή, δύσκολα θα γίνει κίνηση αντικατάστασής του, αφού στην Ένωση έχουν σκοπό να δώσουν ευκαιρίες στον Άτζαμ Τζανετόπουλο, ο οποίος έχει μείνει στο περιθώριο τους τελευταίους μήνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.