Σε τροχιά πρόκρισης η Βαλένθια

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Βαλένθια επί της Γιουνγκ Μπόις με 3-1 στο «Μεστάγια» για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου και αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Βαλένθια επί της Γιουνγκ Μπόις με 3-1 στο «Μεστάγια» για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου και αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Ουσιαστικά «κλείδωσε» την 3η θέση που δίνει μετάταξη στο Europa League και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει για τη 2η θέση. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ελβετίας πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Μαρθελίνο Γαρθία Τοράλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σάντι Μίνα στο 14’. Η Γιουνγκ Μπόις ισοφάρισε στο 37’ με τον Ασαλέ. Αλλά τρία λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι «νυχτερίδες» πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με δεύτερο γκολ του 22χρονου Ισπανού επιθετικού, Σάντι Μίνα.

Με το τέρμα του 21χρονου, Κάρλος Σολέρ στο 56’, η Βαλένθια έκανε το 3-1 και ουσιαστικά έβγαλε εκτός αγώνα την ελβετική ομάδα, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Σεκού Σανογκό στο 77’.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο – Βας, Γκαράι, Παουλίστα, Γκάγια – Σολέρ, Κοκελίν, Κοντόγκμπια (87’ Βέζο), Γκέδες (75’ Τόρες) – Ροντρίγκο, Μίνα (68’ Γκαμέιρο).

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ:  Φον Μπάλμους –Μπαμπού, Λάουπερ, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο –Φάσναχτ (61’Νσαμέ), Σο, Σανογκό, Νγκαμαλέου (46’ Σουλεϊμάνι) – Οαρό (75’ Αεμπίσερ), Ασαλέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.