Το κάλεσμα του Γκέκα

15/01/2012 • 08:05
Το κάλεσμα του Γκέκα
  • shares

Ο Φάνης Γκέκας νιώθει μια χαρά στην Σαμσουνσπόρ και κάλεσε και άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές να μετακομίσουν στο τουρκικό πρωτάθλημα. «Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι έκανα πολύ καλή επιλογή. Εύχομαι και σε άλλους Έλληνες παίκτες να κάνουν αυτό το βήμα και να έρθουν στην Τουρκία» είπε ο διεθνής κυνηγός στην Realsports. Ο Γκέκας είπε ακόμη:

Για τα συναισθήματα του από το ντεμπούτο του:
«Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ θετικές. Αγωνίστηκα βασικός στο ντεμπούτο μου και κατάφερα να σκοράρω. Δεν πρέπει, όμως, να μένουμε σε ένα αγώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και το πως θα καταφέρουμε να σωθούμε στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε δύσκολο έργο».

Για το αν έχει εγκλιματιστεί:
«Χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, προκειμένου να ενσωματωθώ πλήρως στην ομάδα. Αυτό πιστεύω θα γίνει γρήγορα αφού οι άνθρωποι της ομάδας ενδιαφέρονται πάρα πολύ για μένα».

Για το τι τον κέρδισε από τους ανθρώπους της Σαμσουνσπόρ:
«Η Σαμσουνσπόρ είχε δείξει ενδιαφέρον για μένα το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα τους. Τώρα τον Γενάρη το επέτρεψαν οι συνθήκες και πιστεύω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξω ομάδα».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στην Τουρκία και μετά το τέλος του δανεισμού του:
«Η μετακίνηση είναι για έξι μήνες. Ναι, θα ήθελα να μείνω στην ομάδα για 2-3 χρόνια, αν καταφέρουμε να σωθούμε φέτος».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών:
«Εξαιρετικές. Πραγματικά, μου άνοιξαν τις πόρτες. Τα συναισθήματά μου είναι απολύτως θετικά. Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι έκανα πολύ καλή επιλογή. Εύχομαι και σε άλλους Έλληνες παίκτες να κάνουν αυτό το βήμα και να έρθουν στην Τουρκία».

Για το αν στην επιλογή της Σάμσουνσπορ έπαιξε ρόλο και η Εθνική ομάδα:
«Ναι! Θέλω να είμαι έτοιμος για το καλοκαίρι και να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

Για το που μπορεί να φτάσει η Εθνική στο Euro:
«Στόχος μας είναι να παίξουμε τρία καλά παιχνίδια και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Μετά, όλα μπορούν να συμβούν. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν νιώθει πως δεν έλειψε ποτέ από την ομάδα:
«Πιστεύω πως ναι. Είμαι ο Γκέκας που ήμουν. Αυτό το αποδείξαμε και στον αγωνιστικό χώρο μαζί με όλα τα παιδιά στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια με την Κροατία και την Γεωργία, οπότε σφραγίσαμε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο