Πέθανε ο τραγουδιστής των Talk Talk, Μαρκ Χόλις

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο Μαρκ Χόλις (Mark Hollis), ο τραγουδιστής και συνιδρυτής του συγκροτήματος Talk Talk, από τα πλέον αγαπημένα γκρουπ της δεκαετίας του 1980. Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του τραγουδιστή, ο επί σειρά ετών μάνατζέρ του, Κιθ Άσπντεν είπε στο NPR ότι ο Μαρκ Χόλις πέθανε μετά από σύντομη ασθένεια. «Δεν μπορώ να σας πω πόσο ο Μαρκ επηρέασε και άλλαξε τις...

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο Μαρκ Χόλις (Mark Hollis), ο τραγουδιστής και συνιδρυτής του συγκροτήματος Talk Talk, από τα πλέον αγαπημένα γκρουπ της δεκαετίας του 1980.

Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του τραγουδιστή, ο επί σειρά ετών μάνατζέρ του, Κιθ Άσπντεν είπε στο NPR ότι ο Μαρκ Χόλις πέθανε μετά από σύντομη ασθένεια.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο ο Μαρκ επηρέασε και άλλαξε τις αντιλήψεις μου για την τέχνη και τη μουσική», είπε. «Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασα μαζί του και για την ευγενική ομορφιά που μοιράστηκε μαζί μας».

Ο τραγουδιστής των Talk Talk ίδρυσε την μπάντα το 1981 μαζί με τον ντράμερ, Λι Χάρις, τον μπασίστα Πολ Γουέμπ και τον κιμπορντίστα Σάιμον Μπρένερ. Γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια τους «Talk Talk», «My Life» και «Such a Shame» και με τα δημοφιλή άλμπουμ, που αναγνωρίστηκαν πολύ θετικά από τους κριτικούς «Spirit of Eden» και «Laughing Stock».

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.