Ποτσετίνο: «Μπορεί να χρειαστούν άλλα πέντε χρόνια»!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απογοητεύτηκε από την νοοτροπία των παικτών του στο ματς με την Μπέρνλι και τόνισε ότι η Τότεναμ μπορεί να χρειαστεί ακόμα και πέντε χρόνια προκειμένου να αποκτήσει νοοτροπία πρωταθλήτριας.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απογοητεύτηκε από την νοοτροπία των παικτών του στο ματς με την Μπέρνλι και τόνισε ότι η Τότεναμ μπορεί να χρειαστεί ακόμα και πέντε χρόνια προκειμένου να αποκτήσει νοοτροπία πρωταθλήτριας.

Οι «σπερς» έχασαν 2-1 στο «Τερφ Μουρ» και έμειναν πίσω στη μάχη του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ απόψε αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Τσέλσι.

Ο Αργεντινός τεχνικός, που βρίσκεται ήδη από το 2014 στον πάγκο των Λονδρέζων, προειδοποίησε ότι η ομάδα του ίσως θέλει ακόμα μία πενταετία για να διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο.

«Είναι απαράδεκτο να χάνεις σε ένα τέτοιο ματς που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζεις. Αν χάσεις δεν μπορείς να πεις ότι παλεύεις για τον τίτλο. Στα τελευταία 10-12 ματς της σεζόν πρέπει να είσαι δυνατός και να κυριαρχείς. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα, αλλά ακόμα δεν είναι αρκετό για να διεκδικήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν δείξαμε αρκετή φιλοδοξία με τη Μπέρνλι. Είναι εύκολο να πας στην Τσέλσι ή στην Ντόρτμουντ και να έχεις κίνητρο, αλλά για να κατακτήσεις την Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να πηγαίνεις για μεγάλα πράγματα και απέναντι στην Μπέρνλι. Είναι ”στεγνός” ο αγωνιστικός χώρος; ΟΚ, είναι λογικό. Τα αποδυτήρια δεν είναι τόσο μεγάλα όσο του ”Γουέμπλεϊ”; Σίγουρα δεν είναι, αλλά πρέεπι να το σεβαστείς αυτό και να δείξεις μεγαλύτερη φιλοδοξία. Αυτή είναι η ανησυχία μου, πώς θα αλλάξει γι’ αυτό και ίσως δεν φτάνουν πέντε χρόνια, αλλά χρειάζονται δέκα για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι δύσκολο να πάρουμε τον τίτλο εξ’ αιτίας της νοοτροπίας μας και όχι γιατί η Λίβερπουλ ή άλλη ομάδα είναι πολύ ανώτερες», τόνισε ο Ποτσετίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.