Τέλος ο Λιβάια από την ΑΕΚ!

Αρνητική τροπή παίρνει η η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ, με τον Κροάτη να απορρίπτει την πρόταση της Ένωσης.

Αρνητική τροπή παίρνει η η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ, με τον Κροάτη να απορρίπτει την πρόταση της Ένωσης.

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα Μάρκο Λιβάια και ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτης επιθετικός το βράδυ της Δευτέρας απέρριψε την πρόταση της Ένωσης

Ο Παναγιώτης Κονέ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, αλλά και τον Μάρκο Λιβάια, στους οποίους και κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με ετήσιες εγγυημένες απολαβές ενός εκατ. ευρώ συν μπόνους

Ο Κροάτης επιθετικός και ο μάνατζέρ του απάντησαν αρνητικά στην πρόταση με τον Παναγιώτη Κονέ και την ΑΕΚ, σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της, να τον ευχαριστεί για την απάντηση και να του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 

Από την πλευρά του ο Λιβάια ζήτησε το χρόνο 1,1 εκατ. ευρώ συν 400.000 ευρώ πριμ υπογραφής, κάτι που σημαίνει πως ο Κροάτης ζητούσε συνολικά 800.000 ευρώ παραπάνω.

Πλέον, η λογική λέει πως ο Λιβάια δεν θα αγωνιστεί ξανά με την ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να εμπιστεύεται παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ της Ένωσης και τα επόμενα χρόνια. 

Θυμίζουμε ότι στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη στα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.