Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Ζάχοβιτς (vid)

Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς ήρθε ως σπουδαίο ταλέντο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Η συμπεριφορά του σε ντέρμπι "αιωνίων" έβαλε γρήγορα τίτλους τέλους.

Ο Σλοβένος ήρθε στην χώρα μας το καλοκαίρι του 1999 με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ποντάρουν πολλά – και όχι άδικα – στο σπάνιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ο Ζάχοβιτς πρόλαβε να πετύχει 7 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 14 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προσαρμόστηκε άμεσα στα αγωνιστικά δεδομένα, έδειξε την μεγάλη του ποδοσφαιρική κλάση και προκάλεσε γρήγορα αίσθηση στους Έλληνες φιλάθλους.

Δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του έδειξε παράλληλα τον ιδιαίτερα προβληματικό χαρακτήρα του. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Μάρτιο του 2000. Στο 64ο λεπτό και ενώ το σκορ είναι 1-1, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μπιγκόν αποφασίζει να βάλει στο παιχνίδι τον Αλεξανδρή στη θέση του Σλοβένου. Ο Ζάχοβιτς όχι απλά δυσανασχετεί μ την αλλαγή αλλά συμπεριφέρεται πολύ άσχημα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες συμπαικτών του να τον ηρεμήσουν.

Αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Πειραιωτών. Παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή και με σκορ 2-2. Ανατολάκης και Αλεξανδρής για τους γηπεδούχους, Γκαλέτο, Λυμπερόπουλος για τους φιλοξενούμενους ήταν οι σκόρερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.