Μολίνς: " Κέρδισα εμπειρία στον Παναθηναϊκό " (video)

Λίγη ώρα μετά την επιστροφή του στη Μάλμε, ο Γκιγιέρμο Μολίνς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του σουηδικού κλαμπ.
0
Νίκος Τζουάννης
25/07/2018 • 19:55
Ο Γκιγιέρμο Μολίνς
  • shares
Λίγη ώρα μετά την επιστροφή του στη Μάλμε, ο Γκιγιέρμο Μολίνς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του σουηδικού κλαμπ. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία που κέρδισε στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι αισθάνεται ικανοποιημένος με την εξέλιξη του. 

"Αισθάνομαι περίφημα, γιατί επέστρεψα στο "σπίτι" μου. Θα είναι η ενδέκατη σεζόν μου εδώ. Γνωρίζω τι γίνεται στο σύλλογο και έχω συγκεντρώσει αρκετή εμπειρία τα τελευταία δύο χρόνια, ώστε να βοηθήσω τη Μάλμε. Μου έλειψαν το γήπεδο, ο κόσμος, η φανέλα, τα πρωταθλήματα", είπε ο Μολίνς για την επιστροφή του στη Μάλμε, ενώ σχολίασε και το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό:  

"Αναζητούσα μια νέα πρόκληση και ο Παναθηναϊκός ήρθε στο προσκήνιο. Εκεί όλα πήγαν καλά. Ξαναβρήκα τη φόρμα μου, είχα ένα σημαντικό ρόλο στο κλαμπ και έπαιξα πολύ. Αγωνίστηκα σε ευρωπαϊκά ματς και σε σπουδαία παιχνίδια απέναντι σε καλές ομάδες. Άρα, έχω αρκετή εμπειρία και νιώθω ικανοποιημένος με τον τρόπο που εξελίχθηκα, αλλά και με όσα έμαθα τα τελευταία δύο χρόνια ".

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52