«Χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία»

17/03/2015 • 18:23
«Χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία»
  • shares

Ο Εμίρ Μπαϊράμι υποστήριξε ότι πήρε τη σωστή απόφαση, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην Έλφσμποργκ. Ο Σουηδός θέλει όπως τόνισε να βρίσκεται στην πατρίδα του, κοντά στους δικούς του ανθρώπους, προκειμένου να παίξει πάλι το ποδόσφαιρο που μπορεί.

«Νομίζω πήρα τη σωστή απόφαση. Χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια και τους φίλους μου ,προκειμένου να παίξω ξανά ποδόσφαιρο στο επίπεδο που μπορώ», είπε χαρακτηριστικά ο Μπαϊράμι στα σουηδικά ΜΜΕ, ενώ ο προπονητής της Έλφσμποργκ, Μάγκνους Χάγκλουντ, τόνισε από την πλευρά του:

«Θέλουμε να τον βοηθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του, προκειμένου να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο φόρμας. Ο Εμίρ είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, ωραίος τύπος και πολύ καλός για όλους στα αποδυτήρια. Είναι σπουδαίο που τον έχουμε και πάλι κοντά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 09:44

Η νίκη της εθνικής επί της Ουγγαρίας (video)

Η εθνική Ελλάδος επικράτησε 2-1 της Ουγγαρίας στη Βουδαπέστη, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008.