Βερεμένκο: «Στο χέρι του Θεού»

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Βλάντιμιρ Βερεμένκο θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Βλάντιμιρ Βερεμένκο θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Λευκορώσος φόργουορντ της Ούνιξ Καζάν τόνισε πως επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι λίγες.

«Όλα είναι στο χέρι του Θεού. Θα δούμε αν θα παίξω. Ελπίζω να τα καταφέρω. Ίσως πρέπει να κάνω κάποια θαυματουργή ένεση για να αγωνιστώ (γέλια). Όλα θα κριθούν τη μέρα του αγώνα, όταν και θα αποφασίσουν οι γιατροί. Φυσικά εγώ θέλω πολύ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα σε ένα τόσο σημαντικό ματς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος άσος.

Να σημειωθεί πως ο Βερεμένκο στην αναμέτρηση  του ΟΑΚΑ είχε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ ενώ την τρέχουσα σεζόν στην Ευρωλίγκα έχει 9.1 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και ένα κόψιμο κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.