Μπόλονι: “Το 0-0 δεν μας δίνει πλεονέκτημα” (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι θεωρεί πως η ισοπαλία στα νοκ άουτ παιχνίδια είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, όχι όμως το 0-0.

Ο Λάζλο Μπόλονι θεωρεί πως η ισοπαλία στα νοκ άουτ παιχνίδια είναι ένα  θετικό αποτέλεσμα, όχι όμως το 0-0. Ο Ρουμάνος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκετα ένα βήμα πριν την καλύτερη πορεία της ιστορίας του στα Κύπελλα Ευρώπης.


“Το επιθετικό κομμάτι τηε ομάδας μου πρέπει να είναι καλύτερο στον επαναληπτικό. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πάρουμε όλων των ειδών τα ρίσκα, θα παίξουμε με το δικό μας στιλ. Αυτό που δεν μου αρέσει από το σημερινό παιχνίδι είναι το 0-0. Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά το 0-0 δεν είναι.


Ημασταν καλοί στην τακτική και παλέψαμε αρκετά. Το 0-0 δεν μας δίνει πλεονέκτημα γα την πρόκριση. Πιστεύω ότι στην έδρα μας θα μπορέσουμε να παίξουμε σε ένα άλλο επίπεδο, με περισσότερη κατοχή της μπάλας. Θα έχουμε και τους οπαδούς κοντά μας και θα μας στηρίξουν όπως σήμερα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα από το να κάνει την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας του. Δεν κάναμε φανταστικό παιχνίδι, αλλά ας μη λέμε άσχημα πράγματα. Παίζει η 3η  ομάδα της Ελλάδος με την 3η-4η της Ιταλίας.


Ο Ρουμάνος τεχνικός ρωτήθηκε τόσο για τον Κρέσιτς, όσο και για τον Λίνο, ο οποίος έμεινε εκτός ενδεκάδας. “Ο Κρέσιτς, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Λίνο έμεινε έξω επειδή εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ παίρνω αποφάσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.