Απόλλων …Μπορίσοφ

Σε λιγότερο από τρεις ημέρες ο ΠΑΟΚ ξαναμπαίνει στο γήπεδο, αυτή τη φορά για τις εντός συνόρων αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Σε λιγότερο από τρεις ημέρες ο ΠΑΟΚ ξαναμπαίνει στο γήπεδο, αυτή τη φορά για τις εντός συνόρων αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Η παρουσία του στο Μπορίσοφ ήταν υπέρ του δέοντος … χορταστική σε όλα τα επίπεδα, σε ουσία κι εντυπώσεις κι όπως είναι λογικό ανάλογα θέλει να συνεχίσει. Αυτήν τη φορά στην έδρα του, όντας επικεφαλής της βαθμολογίας απέναντι στη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος δίχως βαθμό στις πέντε αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί ως τώρα. Στοιχείο βέβαια που περισσότερο ανησυχεί παρά εφησυχάζει.  

Μετά και τη μοναδική – ουσιαστικά – προπόνηση χτες στο γήπεδο της Τούμπας, η αποστολή που ανακοινώθηκε αμέσως μετά επιβεβαίωσε πως οι Ελ Καντουρί και Ουάρντα – για διαφορετικούς λόγους ο καθένας – θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή. Εκτός έμεινε επίσης ο Χατσερίντι λόγω ενοχλήσεων αλλά κι οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Μαλεζάς. Σύμφωνα και με τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν προκύπτει διάθεση για αλλαγές στο σχήμα που παρέταξε στην «Borisov Arena».  

Κάτι που σημαίνει πως στο 4-2-3-1, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται στην εστία, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς τ’ αριστερά – τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια αντί του Τόσκα στη μοναδική – πιθανόν – διαφοροποίηση. Κάνιας και Μαουρίσιο τα δυο αμυντικά χαφ, με τον Πέλκα μπροστά τους, τον Λημνιό δεξιά και τον Ζαμπά αριστερά, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς. Αυτά ως εκτίμηση, καθώς οι οριστικές αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας θα αποκαλυφθούν περί τη μια ώρα πριν από τη σέντρα, δηλαδή λίγο μετά τις 17.00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.