Καστρίτης: “Τον καλύτερό μας εαυτό!”

Ο προπονητής του Άρη στέλνει το μήνυμα στους παίκτες του σχετικά με αυτό που πρέπει να κάνουν, ώστε να φτάσουν αύριο (23/3) στη νίκη απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο, ΠΑΟΚ, στο Αλεξάνδρειο - Πρόβλημα με Μπελ

Ο Γιάννης Καστρίτης γνωρίζει καλά τη σπουδαιότητα του αυριανού (23/3) αγώνα της ομάδας του. Ο προπονητής του Άρη ξέρει τι σημαίνει για τους “κίτρινους” μια αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα δεν είναι μόνο το βαθμολογικό όφελος, αλλά και η απλόχερη δόση χαράς στους οπαδούς που θα δώσει μία νίκη.
Εν όψει του ντέρμπι των “αιωνίων” της Θεσσαλονίκης, λοιπόν, στις 18:00 αύριο, στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League, ο Καστρίτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Άπαντες γνωρίζουν τη σπουδαιότητα και την ιδιαιτερότητα του επερχόμενου αγώνα μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αφενός, στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα μας πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Αφετέρου, είναι μια αναμέτρηση με ιστορία και παρελθόν, που όλος ο μπασκετικός κόσμος της Ελλάδας και όχι μόνο, ανυπομονεί να δει”.
Και πρόσθεσε: “Όπως πάντα σε τέτοια παιχνίδια, το πάθος και η ενέργεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση. Στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και συνεπείς για 40 αγωνιστικά λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη”.
Στον αγωνιστικό τομέα, με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε σήμερα (22/3) η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Γκάρι Μπελ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Της απογευματινής προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση βίντεο.
Να σημειωθεί επίσης ότι, όπως αποφάσισε σήμερα (22/3) ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ:
“Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ, που δεν ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-3-2019”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.