Έβρεξε γκολ στο Ρέικιαβικ

Δύο εβδομάδες πριν την παρθενική της συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, η ευχάριστη έκπληξη του περασμένου Ευρωπαικού πρωταθλήματος (2016) Ισλανδία, ηττήθηκε στην έδρα της σε φιλικό προετοιμασίας από την Νορβηγία .

Μόνο…φιλική δεν ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισλανδία και Νορβηγία με τους Βίκινγκς να φεύγουν με το διπλό από την έδρα της πρώτης.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με την συμπλήρωση 15 λεπτών στον αγώνα με τον Γιόνσεν για να έρθει η απάντηση από την Ισλανδία με το πέναλτι του νυν επιθετικού της Άαγκσμπουργκ και πρώην του Ολυμπιακού Άλφρεντ Φινμπόγκασον.
Ο άσος της Έβερτον Γκίλφι Σίγκουρτσον έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 70′, όμως οι Νορβηγοί έφτασαν στην ισοφάριση με τον ποδοσφαιριστή της Μπόρνμουθ Τζόσουα Κινγκ 10 λεπτά αργότερα. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Σόρλουθ μετά από ασίστ του Κινγκ πέτυχε το γκολ της νίκης και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

H Ισλανδία βρίσκεται στον δύσκολο 4ο όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου παρέα με την Αργεντινή, την Κροατία και την Νιγηρία. Οι υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν κόντρα στο φαβορί του γκρουπ Αργεντινή στις 16 Ιουνίου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.