Ανάσα για την εγγυητική

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε πληρωμές πιστωτών και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε τη σημερινή (12/4) εκδίκαση.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε πληρωμές πιστωτών και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε τη σημερινή (12/4) εκδίκαση.

Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/4) η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης, εν όψει επικείμενης ρύθμισης των οφειλών. Η νέα διοίκηση του τμήματος μπάσκετ των «κίτρινων» προχώρησε χθες (11/4) σε πληρωμές προς πιστωτές, με αποτέλεσμα να πάρει ανάσα, σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια που κάνει να σώσει την εγγυητική.

Συγκεκριμένα, πριν τον αγώνα με την Κύμη, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μοίρασε ποσό της τάξης των 60.000 ευρλω περίπου, από το οποίο πληρώθηκαν παίκτες, προπονητικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας, αλλά και πιστωτές του συλλόγου. 

Σε ό,τι αφορά στους πιστωτές, ειδικότερα, χρήματα πήραν –ως μέρος μιας ευρύτερης διακανονιστικής συμφωνίας- αυτοί που έκαναν αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης, όπως για παράδειγμα πρώην παίκτες της ομάδας. Βεβαίως, το πρόβλημα δεν λύθηκε, όμως, οι «κίτρινοι» κέρδισαν κάποιο χρόνο, για να προσπαθήσουν να το αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη άνεση στη συνέχεια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.