Με το Novasports.gr στα Πηγάδια

Η Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή και το Novasports.gr μεταδίδει την αναμέτρηση μέσω της Web TV (19:00 Novasports24HD).

Η Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή και το Novasports.gr μεταδίδει την αναμέτρηση μέσω της Web TV (19:00 Novasports24HD).

Προτελευταία στροφή του εφετινού πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή και η προσοχή όλων στρέφεται στη “μάχη” της κατάκτηση της πέμπτης θέσης της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Europa League. Στα Πηγάδια, η Ξάνθη θα υποδεχτεί την ΑΕΛ με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να παραμείνει σε τροχιά εξόδου στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, όσους έχει και ο πέμπτος Αστέρας Τρίπολης. Στους 30 βαθμούς οι “βυσσινί” και στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Οι “πράσινοι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα που τους ταλανίζουν και ψάχνουν μια νίκη γοήτρου, απέναντι στον “Δικέφαλο” του Βορρά, ο οποίος θέλει το “τρίποντο” για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στη δέκατη θέση με 32 βαθμούς, ενώ οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 61 βαθμούς, όμως εκκρεμούν οι δικαστικές αποφάσεις για την τιμωρία τους. 

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Παναιτωλικό. Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στη Λιβαδειά, από τον τοπικό Λεβαδεικό, ενώ ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμένεται στη Λαμία, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για να παραμείνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Κυριακή 29 Απριλίου (19:00)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Novasports2HD)
ΑΟΚ-ΑΕΚ (Novasports3HD)
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (Novasports4HD)
Λεβαδειακός-Ατρόμητος (Novasports5HD)
Ξάνθη-ΑΕΛ (Novasports24HD)
Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα (NovasportsstoriesHD)
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης (Novasportsextra1HD)
Πλατανιάς-Πανιώνιος (Ώρα των Πρωταθλητών)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.