Λουτσέσκου: «Κανείς δεν έχει να αποδείξει τίποτα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν είναι ένα παιχνίδι αποδείξεων, αλλά ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας και μια ευκαιρία να κλείσει ο ΠΑΟΚ τη σεζόν με ευχάριστο τρόπο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν είναι ένα παιχνίδι αποδείξεων, αλλά ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας και μια ευκαιρία να κλείσει ο ΠΑΟΚ τη σεζόν με ευχάριστο τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:

Για όσα είπε ο Βιεϊρίνια στη συνέντευξη Τύπου:
«Ήταν απ’ τις καλύτερες συνεντεύξεις Τύπου και τις καλύτερες απαντήσεις που έχω ακούσει ποτέ μου».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί ο τελικός:
«Σίγουρα είναι ένας τελικός, δεν έχει να κάνει με καμία από τις καταστάσεις που συνέβησαν στη διάρκεια της σεζόν. Χωρίς καμιά αμφιβολία στον τελικό αύριο θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας για αυτή τη σεζόν, δύο ομάδες που παίζουν τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί ανεπηρέαστος από όσα έχουν συμβεί:
«Όπως λέω συνέχεια το τελευταίο διάστημα, η δουλειά των παικτών ήταν φανταστική. Το πνεύμα των παικτών, η φιλοσοφία που έχουμε είναι να πηγαίνουμε στην επόμενη μέρα απ’ το ματς που έχουμε παίξει χωρίς να έχει συμβεί τίποτα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο δυνατό μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και το καταφέραμε. Καταφέραμε να έχουμε τους περισσότερους βαθμούς αγωνιστικά, έχοντας ένα παιχνιδι λιγότερο από τους ανταγωνιστές μας. Αύριο είναι ένας τελικός που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι συνέβη μέχρι τώρα. Ένας τελικός στον οποίο θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στην ηρεμία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και ίσως στην ομάδα που θα έχει το πιο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού».

Γιο το αν θέλει να σχολιάσει την παρουσία Ισπανού διαιτητή στον τελικό:
«Δε θα σχολιάσω αυτή την απόφαση γιατί δεν είναι δική μου δουλειά. Θα πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια στο αυριανό παιχνίδι, ξέρουμε ότι ΑΕΚ παλεύει πάρα πολύ, προκαλεί αρκετά και θα πρέπει να έχουμε το καθαρό μυαλό και να πάρουμε σωστές αποφάσεις σε αυτές τις περιπτώσεις».

Για το αν θεωρεί μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ τη διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ:
«Η Ομοσπονδία έχει πάρει την απόφαση να διοργανώσει τον τελικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λέγοντας ότι το μοναδικό γήπεδο στο οποίο όλα μπορεί να είναι ρυθμισμένα είναι αυτό εδώ. Είμαστε εδώ να παίξουμε χωρίς να σκεφτόμαστε ότι παίζουμε στην έδρα της ΑΕΚ. Είμαστε εδώ να παίξουμε έναν τελικό με το πνεύμα μας, τη δουλειά μας και τη δική μας αυτοπεποίθηση».

Για το ότι είπε πως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο και αν μπορεί να το αναλύσει:
«Είμαστε μια ομάδα που μας αρέσει να κυριαρχεί στο παιχνίδι, να έχουμε την μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δεν της αρέσει να έχει τόσο πολύ την μπάλα, προσπαθεί να παίξει περισσότερο με απευθείας μπαλιές και έρχεται πολύ επιθετικά για τις δεύτερες μπάλες. Σα γενικές ιδέες, είναι δύο τελείως διαφορετικά είδη παιχνιδιού».

Για τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ από τον Οκρώβρη και μετά:
«Αισθάνομαι λυπημένος για τον λόγο ότι χάσαμε στην Τρίπολη. Νιώθω υπερήφανος για τη δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες μου, αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και πρέπει να τελειώσουμε πολύ καλά. Αυτή είναι η σκέψη μας, η νοοτροπία μας για να είμαστε αφοσιωμένοι στο Κϋπελλο και να μη σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο συνέβη».

Για την άποψη ότι ‘κατακτά το Κύπελλο η ομάδα που το θέλει περισσότερο’:
«Δε νομίζω ότι έχει να αποδείξει κανείς τίποτα σ’ αυτό το παιχνίδι. Ό,τι είχαμε, το αποδείξαμε στη διάρκεια της σεζόν. Τώρα θέλουμε απλά να σηκώσουμε το Κύπελλο και να απολαύσουμε το αυριανό βράδυ για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα:
«Όταν περιμένεις 32 χρόνια να απολαύσεις έναν τίτλο και βλέπεις να σου κλέβουν τον τίτλο, δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μένουμε στο παρελθόν και η επόμενη ημέρα είναι ο τελικός. Είμαστε εδώ με την υπερηφάνεια μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Απέναντι μας θα είναι μια πολύ καλή ομάδα, χωρίς να έχει σημασία ότι με τη δουλειά τους κέρδισαν λιγότερους πόντους στο γήπεδο, αλλά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Αυτός ο τελικός θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.