Το “αντίο” της ΑΕΚ στον Νίκο Παρίση

"Έφυγε" ένα εκ των πλέον επίλεκτων μελών της "κιτρινόμαυρης" οικογένειας και η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να τον αποχαιρετήσει.

Ο Νίκος Παρίσης, ένας άνθρωπος που έζησε όλη τη ζωή του σε κιτρινόμαυρο φόντο, είτε ως εκπρόσωπος συνδέσμων, είτε ως υπεύθυνος λειτουργίας του “Νίκος Γκούμας”, ακόμα και ως διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν είναι πια κοντά μας, αφού απεβίωσε την Τετάρτη 30/5. Λίγα λεπτά μετά τον θάνατό του, οι άνθρωποι της Ένωσης εξέδωσαν ανακοίνωση για έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τα χρόνια της ζωής του στην αγαπημένη του ομάδα:

“Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί και εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Νίκου Παρίση, ενός εκ των πλέον επίλεκτων μελών της, ενός εκ των πλέον πιστών υποστηρικτών της κιτρινόμαυρης ιδέας. 

Γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη, ο εκλιπών ανέπτυξε πρωταγωνιστικό ρόλο και γιγάντωσε το συνδεσμιακό κίνημα της ομάδας μας, υπήρξε ο πρώτος εκπρόσωπος συνδέσμων στην ιστορία της ΑΕΚ (επί διοικήσεων Ανδρέα Ζαφειρόπουλου και Στράτου Γιδόπουλου), ενώ διετέλεσε υπεύθυνος λειτουργίας του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και διευθύνων σύμβουλος στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Είχε καθοριστική συμβολή στην ανάδειξη της πρωταθληματικής διοίκησης του Κώστα Γενεράκη στη γενική συνέλευση του Μαΐου του 1991. Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παρίσης διετέλεσε αντιπρόεδρος στη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και μετέχει στο βαθύ τους πένθος.
Η απώλεια του Νίκου Παρίση είναι τεράστια για όλους μας”!

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (1/6) στις 14:30, στο νεκροταφείο Ζωγράφου, στην εκκλησία του Αγί. Κωνσταντίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.