Μασούρας: “Συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς” (video)

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό των "ερυθρόλευκων" στην Τουρκία μίλησε για το γκολ του, για την εμφάνιση της ομάδας, αλλά για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο παιχνίδι του Πειραιά.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό των “ερυθρόλευκων” στην Τουρκία μίλησε για το γκολ του, για την εμφάνιση της ομάδας, αλλά για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο παιχνίδι του Πειραιά.

Γιώργος Μασούρας: «Χαίρομαι σίγουρα που χρίστηκα σκόρερ, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη της ομάδας. Θα πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς, γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα», τόνισε ο σκόρερ των ερυθρόλευκων. 

«Έχουμε τον έλεγχο σαν ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μας, θα πρέπει όμως να προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει. Ευτυχώς σήμερα δεν μας κόστισε, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε στη συνέχεια για να πάμε ψηλότερα. Ο Σα έκανε μεγάλη επέμβαση στο τέλος. Ήμασταν και τυχεροί στο παιχνίδι, θα πρέπει να προσέξουμε για να μην έχουμε τις ίδιες αδυναμίες στο δεύτερο ματς», πρόσθεσε. 

Τέλος, αναφερόμενος στο γκολ που πέτυχε και περιγράφοντας τη φάση είπε: «Είχαμε μιλήσει και εστιάσαμε σε αυτή την αδυναμία του αντιπάλου. Διάβασα τη φάση, ήταν εξαιρετική η πάσα του Ματιέ και σκόραρα. Θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε τέτοιες φάσεις για να πετυχαίνουμε τέτοια εύκολα γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.