Ο Κατσίκης έφερε τη νίκη!

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της πέτυχε η Καλλιθέα, η οποία με τέρμα του Κατσίκη επιβλήθηκε 1-0 του Πανσερραϊκού στο ματς που έριξε την αυλαία της δέκατης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ.

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της πέτυχε η Καλλιθέα, η οποία με τέρμα του Κατσίκη επιβλήθηκε 1-0 του Πανσερραϊκού στο ματς που έριξε την αυλαία της δέκατης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ.
Η ομάδα του Νίκου Παντελή βελτίωσε αισθητά τη θέση της στην κατάταξη, ενώ αντίθετα οι Μακεδόνες, που δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, έχασαν κι άλλο έδαφος μιας και παρέμειναν δίχως νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική.
Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό ποιοτικά και στη διάρκειά του καταγράφηκαν μόνο δύο ενδιαφέρουσες φάσεις. Η Καλλιθέα απείλησε στο 21′ αλλά ο Μαρουκάκης σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 34′ ο Πανσερραϊκός λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ όμως ο τερματοφύλακας Κατσούλης νίκησε τον Γκόμεζ στο μεταξύ τους τετ α τετ και το σουτ του Ανάκογλου στον οποίο κατέληξε η μπάλα, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στις αρχές της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 58′, η ομάδα της Αθήνας απέκτησε προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Κατσίκη, ο οποίος βγήκε σε θέση βολής έπειτα από συνδυασμό με τον Καλτσά.
Στη συνέχεια, ο Πανσερραϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέρασε μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Οι Σερραίοι, όμως, περιορίστηκαν σε «φλύαρη» υπεροχή, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από την Καλλιθέα στο 89′ όταν ο Αρκούδας βρέθηκε απέναντι στον Γουμάγια αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απέτρεψε το 2-0.

Η Καλλιθέα, όμως, κράτησε -εύκολα- το υπέρ της αποτέλεσμα και αξιοποίησε για μία ακόμη φορά το πλεονέκτημα της έδρας καθώς ο απολογισμός της στο Ελ Πάσο περιλαμβάνει, πλέον, τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Αρκούδας, Ηρακλής, Αρβανίτης, Κατσίκης (86′ Ντιαλό), Μαρουκάκης (93′ Φουντουκίδης), Σταύρου, Μιχαλόπουλος (78′ Ματσούκας), Καλτσάς, Κουτρουμπής, Ρουσάκης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Περπερίδης, Ντιόγκο (62′ Ντα Κόστα), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Ανάκογλου (78′ Γκούρτσας), Βουτσιάς, Γκόμεζ, Στεφανίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.