Το παραμυθένιο “Missing Link” μεγαλώνει την ομάδα του

Ο Chris Butler με το Laica studio ετοιμάζονται να ζωντανέψουν άλλη μία μαγευτική ιστορία.Άλλοι δύο...

Ο Chris Butler με το Laica studio ετοιμάζονται να ζωντανέψουν άλλη μία μαγευτική ιστορία.

Άλλοι δύο ηθοποιοί με μεγάλη καριέρα προστέθηκαν στο cast του “Missing Link”. Οι Hugh Jackman και Emma Thompson θα δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες της νέας animated ταινίας, σύμφωνα με το Deadline.

Ο Chris Butler, δημιουργός των “Kubo and the Two Strings” και “ParaNorman”, εμπνεύστηκε μία νέα animated ταινία για τον Sir Lionel Frost(Hugh Jackman), τον ήρωα που θεωρεί τον εαυτό του τον μεγαλύτερο εξερευνητή μύθων και τεράτων. Η ιστορία του θα μεταφερθεί στην ταινία “Missing Link” σε συνεργασία του Buttler με τo Laica studio, υπό την αιγίδα της Lionsgate για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Travis Knight, πρόεδρος του Laika studio, δήλωσε πως “Αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι που η Lionsgate θα είναι η διανομέας μας για το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατανοούν την αποστολή του Laika να δημιουργεί ευχάριστες ταινίες με σημασία για το κοινό”.

Ο δημιουργός του “Missing Link”, Butler, έχει συνεργαστεί ξανά με το studio παραγωγής animation στο παρελθόν για το επιτυχημένο “Kubo and the Two Strings”. Τα γυρίσματα του “Kubo” ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπα και προκάλεσαν τον θαυμασμό πολλών θεατών που είχαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν.

Στο “Missing Link” θα ακούσουμε, επίσης, τους Zoe Saldana(Adelina Fortnight), Zach Galifianakis(Mr. Link), Stephen Fry, Timothy Olyphant, Matt Lucas και David Walliams. Για την παραγωγή, η Lionsgate θα συνεργαστεί με την AGC International, με τη συμφωνία τους να έχει ανακοινωθεί στην πρόσφατη έκθεση CineEurope στη Barcelona.

Φαίνεται πως η συνεργασία ηθοποιών, δημιουργών, σχεδιαστών και παραγωγών είναι αρκετά ευχάριστη και εμπνευσμένη και, ίσως, προμηνύει μία μεγάλη επιτυχία.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.