Με τον μεγάλο τελικό η Κοζάνη υπογράφει το φινάλε των φετινών αναπτυξιακών

Με τον μεγάλο τελικό, που γίνεται το Σάββατο και μεθαύριο στην Κοζάνη κλείνει πανηγυρικά ο κύκλος και των φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Με τον μεγάλο τελικό, που γίνεται το Σάββατο και μεθαύριο στην Κοζάνη κλείνει πανηγυρικά ο κύκλος και των φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Η όμορφη πόλη της Μακεδονίας δεν κατάφερε να κάνει το προγραμματισμένο ανοιχτό της πρωτάθλημα τον περασμένο Σεπτέμβριο, λόγω των έκτακτων βουλευτικών εκλογών, όμως της ανατέθηκε ο τελικός και είναι έτοιμη να συμβάλλει στην άρτια οργάνωση, να χαρίσει όμορφη φιλοξενία και να δείξει την αγάπη της για την επιτραπέζια αντισφαίριση. Οι αγώνες συγκεντρώνουν τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες της φετινής σειράς βάσει της ειδικής βαθμολογίας των αναπτυξιακών. Όπως και πέρσι περιλαμβάνουν τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων και θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο των Τ.Ε.Ι. Κοζάνης. Μαζί με την ομοσπονδία (Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας) είναι συνδιοργανωτές ο δήμος και ο τοπικός Σ.Ε.Α. Κοζάνης, ο οποίος εμφανίζει καλή δραστηριότητα στο άθλημα. Μάλιστα, ο σύλλογος έχει δημιουργήσει για το Σαββατοκύριακο την ιστοσελίδα telikos.seak.gr κι εκεί οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποτελέσματα των αγώνων και κληρώσεις σε πραγματικό χρόνο.

Το όριο των συμμετοχών για κάθε κατηγορία είναι 16 παιδιά, αλλά δεν θα είναι τόσα και στις 6 επειδή δεν κάλυπταν πολλά τις προϋποθέσεις. Στους εφήβους, τις νεάνιδες, τους παίδες και τις κορασίδες συμπληρώνεται αυτός ο αριθμός, στους παμπαίδες είναι 15 και στις παγκορασίδες 10. Τη διάκριση στον τελικό του θεσμού διεκδικούν παιδιά από σωματεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Έδεσσας, της Καβάλας, των Χανίων, της Πάτρας, της Αλεξανδρούπολης, της Φλώρινας και των Ιωαννίνων. Το «παρών» θα δώσει και ο επικεφαλής της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος γι’ αυτόν τον λόγο φεύγει στις 2 το πρωί του Σαββάτου από το Χάλμσταντ με πτήση για τη Θεσσαλονίκη.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου αρχίζει στις 9 με τις κορασίδες και θα ολοκληρωθεί μετά τις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή η έναρξη είναι πάλι από τις 9 με αγώνες διαβάθμισης. Οι τελικοί υπολογίζεται ν’ αρχίσουν γύρω στις 15:00 και αμέσως μετά θα διεξαχθούν η τελετή λήξης και οι απονομές. Η κλήρωση των γκρουπ έχει γίνει κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Πέρα από τα μετάλλια και τα κύπελλα οι πρωταγωνιστές των φετινών όπεν διεκδικούν στην Κοζάνη χρηματικά έπαθλα, συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά, αλλά και δώρα από τη χορηγό εταιρεία της ομοσπονδίας GP Sports.

Τα στελέχη του Σ.Ε.Α. Κοζάνης έχουν ετοιμάσει πολλά ωραία πράγματα για το σημαντικό για την πόλη τους αθλητικό γεγονός και οι διάφορες πληροφορίες που έχουν δώσει τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν:

Στην είσοδο του γηπέδου οι προπονητές θα λάβουν διαπίστευση για την πρόσβασή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι οικοδεσπότες θα φιλέψουν με τοπικά προϊόντα κάθε σωματείο που συμμετέχει στους αγώνες.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων θα λάβουν για κάθε αθλητή και αθλήτριά τους: Εμφιαλωμένο νερό – κιχί Κοζάνης – μπανάνα – σοκολατούχο γάλα – φακελάκι με ρόφημα κρόκου/μέλι/πορτοκάλι. Ανάλογη παροχή με διαφορετικά προϊόντα θα υπάρξει την Κυριακή.

Καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης: Ο ΣΕΑ Κοζάνης θα λειτουργεί γραφείο για πληροφορίες και επίλυση θεμάτων, στην είσοδο του γυμναστηρίου. Στο απέναντι κτίριο βρίσκεται το κυλικείο, που θα είναι συνέχεια ανοιχτό. Δίπλα στο κυλικείο βρίσκεται το εστιατόριο του Τ.Ε.Ι.. Θα είναι ανοιχτό από τις 12:00 έως 15:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00. Εκεί θα σερβίρονται πλούσια, αλλά και οικονομικά γεύματα.

Στο www.telikosseak.gr θα αναρτώνται συνεχώς φωτογραφίες και θα παρέχονται δωρεάν από επαγγελματία φωτογράφο. Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες για έναν μήνα. Στην ίδια ιστοσελίδα θα υπάρχει live streaming μετάδοση από ένα τραπέζι. Το παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα βρίσκεται συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο. Χάρτες της Κοζάνης αλλά και του ΤΕΙ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αξιοθέατα, καφέ, προτάσεις για διασκέδαση στο www.odigospolis.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.