Το μυθικό ποστάρισμα παραμονής του Παππά (photo)

Ο Νίκος Παππάς θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, όπως ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Νίκος Παππάς θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, όπως ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο Έλληνας παίκτης ανέβασε μια φωτογραφία του και τόνισε πως ήθελε να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Χαρακτηριστικά, ο Παππάς έγραψε: «Ανεβαζω αυτη τη φωτο για 3 λογους:1ος και πιο σημαντικος, επιβαλλεται να εχω κι εγω στο ινστα μια φωτο απο πιτσιρικος και να μου γραφετε απο κατω σχολια για το ποσο γλυκουλινος ημουν.2ος λογος γιατι σημερα εχω γενεθλια και γινομαι 28 χρονων ταλεντο και πρεπει να μου ευχηθειτε απο κατω.3ος λογος,απλα για να μου θυμισω οτι τα καταφερα.Ειμαι εδω οπου ονειρευομουν να ειμαι απο παιδακι..και θα συνεχισω να ειμαι».

Το σχετικό ποστάρισμα: 

Ανεβαζω αυτη τη φωτο για 3 λογους:1ος και πιο σημαντικος , επιβαλλεται να εχω κι εγω στο ινστα μια φωτο απο πιτσιρικος και να μου γραφετε απο κατω σχολια για το ποσο γλυκουλινος ημουν.2ος λογος γιατι σημερα εχω γενεθλια και γινομαι 28 χρονων ταλεντο και πρεπει να μου ευχηθειτε απο κατω.3ος λογος,απλα για να μου θυμισω οτι τα καταφερα.Ειμαι εδω οπου ονειρευομουν να ειμαι απο παιδακι..και θα συνεχισω να ειμαι. 2️⃣8️⃣?

A post shared by Nikos Pappas (@3pfamilia) on


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.