Ο Jason Momoa θα πρωταγωνιστήσει σε φουτουριστική σειρά της Apple TV

Ο Aquaman θα βρεθεί στο διάστημα.O Jason Momoa, γνωστός από τους ρόλους του στα "Justice League"...

Ο Aquaman θα βρεθεί στο διάστημα.

O Jason Momoa, γνωστός από τους ρόλους του στα “Justice League” και “Game of Thrones”, μπήκε στο καστ της νέας πρωτότυπης δραματικής σειράς της Apple, με τίτλο “See”.

Ο Momoa θα υποδυθεί τον Baba Voss, έναν “ατρόμητο πολεμιστή, αρχηγό και φύλακα” στη νέα φουτουριστική σειρά. Το “See” είναι συγγραφής του Steven Knight, γνωστού από τη δουλειά του στα “Dirty Pretty Things” και “Peaky Blinders”, και σκηνοθεσίας του Francis Lawrence, που έχει δουλέψει στο “Red Sparrow” και στα τελευταία τρία φιλμ των “Hunger Games”.

Η Apple αποκτάει συνέχεια περισσότερο υλικό για την υπηρεσία streaming της, συμπεριλαμβανομένης και μιας σειράς βασισμένης στα βιβλία “Foundation” του Asimov, μιας νέας σειράς ψυχολογικού θρίλερ από τον M. Night Shyamalan, και μια δραματική σειρά από τον σκηνοθέτη του “La La Land”, τον Damien Chazelle.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες αγωνίζονται για περιεχόμενο όπως αυτό, θεωρώντας ότι το Netflix είναι πλέον μεγαλύτερο από την Warner Bros., τη FOX και τη Sony, μετά την άνοδο της κεφαλαιοποίησης της αγοράς στα 146 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το “Aquaman”, με πρωταγωνιστή τον Momoa, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Wan, δήλωσε πως θα δούμε μια “Σαιξπηρική ιστορία”.

Ο Δεκέμβρης είναι ακόμα, όμως, πολλούς μήνες μακριά. Μπορείτε, μέσω του κινηματογραφικού οδηγού μας, να διαλέξετε ποια ταινία θα δείτε τον Ιούλιο.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.