Πελεγκρίνι: «Τουλάχιστον δε θα φαινόμουν χαζός»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπογράμμισε πως δεν τον πείραξε η απόφαση της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώσει την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα, στοπ μέσον της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπογράμμισε πως δεν τον πείραξε η απόφαση της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώσει την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα, στοπ μέσον της αγωνιστικής περιόδου. Ο Χιλιανός τεχνικός υπογράμμισε πως με αυτό τον τρόπο γνώριζε το μέλλον του και πως δε θα φαίνονταν χαζός στον πάγκο των «πολιτών». Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως δεν αισθάνεται πως οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας δεν εκτίμησαν τη δουλειά του.

Χαρακτηριστικά, ο Πελεγκρίνι τόνισε: «Τουλάχιστον με την ανακοίνωση για τον Γκουαρντιόλα, η διοίκηση δεν επέτρεψε να κάθομαι να φαίνομαι… χαζός. Ήξερα πως και να είχα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ και να είχα πάρει τα πρωταθλήματα όσο καιρό βρίσκομαι στην ομάδα, πάλι θα ερχόταν ο Γκουαρντιόλα στη θέση μου. Δεν αισθάνομαι ότι δεν εκτίμησαν τη δουλειά μου στη Σίτι, αλλά ξέρω πως αυτός ήταν ο στόχος του συλλόγου. Ό,τι κι αν γινόταν, ήθελε να πάρει τον Γκουαρντιόλα για τον πάγκο και το πέτυχε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.