Έιμι Άνταμς: Χωρίς «Αμφιβολία» τα «Μεγάλα Μάτια» της είναι ένας μοναδικός «Οδηγός Διαπλοκής»

Γεννημένη στις 20 Αυγούστου του 1974 στην πόλη Βιτσέντζα της Ιταλίας, η Αμερικανίδα ηθοποιός, Έιμι Άνταμς (Amy Adams) πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1999 με τη μαύρη κωμωδία «Διαγωνισμός Ομορφιάς» (Drop Dead Gorgeous). Στην μέχρι τώρα αξιόλογη καριέρα της, έχει αποσπάσει πέντε Υποψηφιότητες για Όσκαρ, χωρίς όμως να έχει κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Με αφορμή τα...

Γεννημένη στις 20 Αυγούστου του 1974 στην πόλη Βιτσέντζα της Ιταλίας, η Αμερικανίδα ηθοποιός, Έιμι Άνταμς (Amy Adams) πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1999 με τη μαύρη κωμωδία «Διαγωνισμός Ομορφιάς» (Drop Dead Gorgeous). Στην μέχρι τώρα αξιόλογη καριέρα της, έχει αποσπάσει πέντε Υποψηφιότητες για Όσκαρ, χωρίς όμως να έχει κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Με αφορμή τα γενέθλιά της, θυμόμαστε πέντε χαρακτηριστικές ερμηνείες της.

«Η Άφιξη» (Arrival – 2016) του Ντένις Βιλνέβ

Δώδεκα μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων συνιστάται για να ερευνήσει το συμβάν. Ανάμεσά τους, η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται μ’ έναν παγκόσμιο πόλεμο. Η Λουίζ θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η ταινία βασίζεται στο διήγημα «Η Ιστορία της Ζωής σου» του Ted Chiang, που περιλαμβάνεται στη συλλογή διηγημάτων Ιστορίες της Ζωής σου και Άλλες Ιστορίες και κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Πρωταγωνιστούν: Φόρεστ Γουίτακερ, Τζέρεμι Ρένερ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Στούλμπαργκ, Νάταλι Τιμπό, Μαρκ Ο’Μπράιεν.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.