Πικρία Ντελ Πιέρο για την Γιουβέντους

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο παραδέχτηκε σε συνέντευξη του, ότι η σχέση του με τη Γιουβέντους δεν ήταν «προσωπική» όπως εκείνη που είχε ο Ράιαν Γκιγκς και ο Άλεξ Φέργκιουσον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο παραδέχτηκε σε συνέντευξη του, ότι η σχέση του με τη Γιουβέντους δεν ήταν «προσωπική» όπως εκείνη που είχε ο Ράιαν Γκιγκς και ο Άλεξ Φέργκιουσον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 
Ο Ντελ Πιέρο έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Γιουβέντους με «κλειστά» μάτια το 2011, αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι οι «μπιανκονέρι» του προσέφεραν μόνο ένα επιπλέον χρόνο, με αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν 2011-12 να εγκαταλείψει τον σύλλογο.

«Είχαμε πολλές εμπειρίες μαζί», δήλωσε ο 43χρονος στο Sky Sport Italia.
«Υπογράφοντας μια κενή σύμβαση; Ήταν μια επιλογή να σταματήσει αυτό που δημιουργήθηκε. Υπήρχε μια σειρά πιέσεων και δηλώσεων, οι οποίες υποδήλωναν  ότι ενδιαφέρομαι μόνο για τα χρήματα. Ήθελα να σταματήσω όλες τις συζητήσεις και να αφήσω το club να αποφασίσει με ποιόν τρόπο θα μείνουμε μαζί και για πόσο».

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος βγάζει αρκετή πικρία στα λεγόμενα του:
«Υπάρχουν σχέσεις όπως αυτές του Φέρκιουσον και του Γκιγκς, οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με την Γιουνάιτεντ χαλαρά, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Είχαν διαφορετική η σχέση τους με τον σύλλογο, πιο προσωπική, όχι σαν τη δική μου με την Γιουβέντους. Έκανα μία κίνηση καλής θέλησης και θα την έκανα ξανά. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα έβγαλε την πίεση από πάνω μου και μου επέτρεψε να ζήσω την τελευταία μου σεζόν στην ομάδα, χωρίς μεγάλη πίεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.