Θα υπάρξει σύντομα νέα επαφή

Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον Αντρέ Σιμόες και για αυτό τον λόγο θα υπάρξει σύντομα νέο ραντεβού, με την πλευρά του παίκτη, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον Αντρέ Σιμόες και για αυτό τον λόγο θα υπάρξει σύντομα νέο ραντεβού, με την πλευρά του παίκτη, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Πορτογάλο μέσο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τα επόμενα χρόνια και για αυτό θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για συμφωνία. 

Στην πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών υπήρξε διαφορά στον οικονομικό τομέα, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδος θεωρούν πως θα βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή». Στον Σιμόες έχει προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2021, με τον παίκτη να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στους «κιτρινόμαυρους», εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Ο Πορτογάλος μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και η διοίκηση της ΑΕΚ δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον χάσει το καλοκαίρι, χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Για αυτό τον λόγο, αν δε βρεθεί η «χρυσή τομή» για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών έως τον Δεκέμβριο, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη τον Ιανουάριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.