Γυρίσματα και νέο μέλος στο cast για τη live-action τηλεοπτική σειρά του “Star Wars”

Σε ένα στούντιο πολύ πολύ μακριά...Ο Jon Favreau φαίνεται πως έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο...

Σε ένα στούντιο πολύ πολύ μακριά…

Ο Jon Favreau φαίνεται πως έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο του “Star Wars”. Ο γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης φέρνει μία live-action τηλεοπτική σειρά για την Disney με αρκετά υψηλό κόστος και ελάχιστες πληροφορίες για το κοινό.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως η Disney θα επενδύσει περίπου $100 εκ. για 10 επεισόδια που έχει οραματιστεί ο Favreau, γνωστός παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης του “Iron Man”. Η άτιτλη σειρά θα διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το “Star Wars: Return of the Jedi” και θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες. Θα είναι διαθέσιμη μέσω της νέας υπηρεσίας streaming της Disney, και πιστεύεται ότι ίσως κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 μαζί με την υπηρεσία.

Όπως μεταφέρει το wegotthiscovered, από τη δημιουργημένη από φαν του “Star Wars” ιστοσελίδα makingstarwars, η σειρά διαθέτει πλέον και ένα καινούργιο μέλος στο cast της. Ο Pedro Pascal θα έχει έναν ρόλο στην ταινία, αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα το ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί. Ο Pascal είναι γνωστός για τον ρόλο του στο “Narcos”, ως Javier Peña, και στο “Game of Thrones”, ως Oberyn Martell, μεταξύ πολλών άλλων μεγάλων ταινιών.

Ο Pedro Pascal στο “Narcos”.

Μαζί με την είδηση για τον Pascal, αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς. Ο Favreau και οι υπόλοιποι συντελεστές φαίνονται να ετοιμάζουν τα σκηνικά για την ερχόμενη σειρά από τον κόσμο του “Star Wars”.

Μέσω του makingstarwars.

Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στη Νότια Καλιφόρνια, και ακόμα δεν γνωρίζουμε το τι ακριβώς ετοιμάζουν για τους φαν του κόσμου που δημιούργησε ο George Lucas. Φήμες υπάρχουν, και θέλουν την υπόθεση να επικεντρώνεται στο Mandalore, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Μέσω του makingstarwars.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.