Κομβική η επιστροφή Βέλεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους "κίτρινους", όπως δείχνουν και οι αριθμοί στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του Άρη

Ο Φραν Βέλεθ από την περασμένη Δευτέρα (5/11) προπονείται κανονικά με τους “κίτρινους”, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης από τις 21 Οκτωβρίου και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στη διάρκεια εκείνου του αγώνα είχε τραυματιστεί. Η τεχνική ηγεσία της ομάδας, εκτός απροόπτου, τον υπολογίζει κανονικά για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα (12/11), με την επιστροφή του να λογίζεται ως κομβική.
Αυτό, τουλάχιστον, λένε οι αριθμοί, σε ό,τι αφορά στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό. Κι αυτό, διότι από τα έξι ματς που αγωνίστηκε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, συμπτωματικά ή όχι, ο Άρης επικράτησε στα τέσσερα. Στους νικηφόρους αγώνες έπαιξε σε όλο το ενενηντάλεπτο. Ο μοναδικός που ο Βέλεθ αγωνίστηκε και στα ενενήντα λεπτά, αλλά ο Άρης ηττήθηκε, είναι αυτός στα Γιάννινα (1-0, με αυτογκόλ Δεληζήση), με τους “κίτρινους”, όμως, ουσιαστικά να μη διατρέχουν άλλους σοβαρούς κινδύνους στην άμυνά τους.
Στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στις 21 Οκτωβρίου, ο Βέλεθ έφυγε από το γήπεδο στο 24ο λεπτό τραυματίας, όταν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας του. Έκτοτε, δεν έπαιξε σε άλλον αγώνα, που σημαίνει ότι δεν ήταν παρών στις ήττες του Άρη στους αγώνες με ΑΕΚ (4-0, εκτός) και Ολυμπιακό (0-1, εντός). Επίσης, δεν είχε καθόλου συμμετοχή και στην άλλη ήττα του Άρη, από τον Πανιώνιο εκτός (1-0). Μοναδικό παιχνίδι στο οποίο δεν είχε συμμετοχή και ο Άρης νίκησε ήταν αυτό για το Κύπελλο, απέναντι στον Αήττητο Σπάτων (2-1), εντός έδρας.
Ο Ισπανός είχε συμμετοχή και στο εκτός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, από το οποίο οι “κίτρινοι” έφυγαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Αν μη τι άλλο, δηλαδή, το πρόσημο για τους “κίτρινους” με τον Ισπανό παίκτη στη σύνθεσή τους είναι θετικό -και με το παραπάνω.

Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΒΕΛΕΘ
ΑΓΩΝΕΣ: 7
ΝΙΚΕΣ: 4
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 1
ΗΤΤΕΣ: 2
Ο ΑΡΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΕΘ
ΑΓΩΝΕΣ: 4
ΝΙΚΕΣ: 1
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 0
ΗΤΤΕΣ: 3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.