Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημιουργός του Μπομπ Σφουγγαράκη

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!O δημιουργός της γνωστής σειράς SpongeBob SquarePants, Stephen Hillenburg...

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!

O δημιουργός της γνωστής σειράς SpongeBob SquarePants, Stephen Hillenburg, απεβίωσε την Δευτέρα σε ηλικία 57 ετών, σύμφωνα με μια δημοσίευση του Nickelodeon.

Η δήλωση του Nickelodeon για τον θάνατο του Hillenburg, έλεγε τα εξής, “Είμαστε απίστευτα στεναχωρημένοι που μάθαμε ότι ο Steve Hillenburg έχασε τη μάχη με το ALS”. Η διάγνωσή του είχε γίνει τον περασμένο χρόνο.

“Ήταν ένας αγαπημένος φίλος και συνεργάτης όλων στο Nickelodeon και οι σκέψεις μας πάνε στην οικογένειά του. Ο Steve δημιούργησε το ‘SpongeBob SquarePants’ με ένα μοναδικό χιούμορ και μια αθωότητα που έφερε χαρά σε παιδιά και οικογένειες πολλών γενεών σε όλο τον κόσμο. Οι αυθεντικοί του χαρακτήρες και ο κόσμος του Bikini Bottom θα μας υπενθυμίζει την αισιοδοξία του, την φιλία του και την ατελείωτη δημιουργικότητά του”.

Screen Shot 2018-11-27 at 11.58.11 AM

Σύμφωνα με το Variety, ο Hillenburg ξεκίνησε την καριέρα του το 1987 και κέρδισε το βραβείο καλύτερης σειράς κινουμένων σχεδίων στο Ottawa International Animation Festival το 1992, για την παλαιότερη δημιουργία του, “Wormholes”. Εργάστηκε ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης στη γνωστή σειρά του Nickelodeon, “Rocko’s Modern Life” για την περίοδο 1993-1996.

Μετά από αυτό, δούλευε πάνω στη σειρά που θα τον έκανε γνωστό σε νεώτερες γενιές, το “SpongeBob SquarePants”. Το πρώτο επεισόδιο κυκλοφόρησε την 1 Μαΐου 1999 στο Nickelodeon.

Ο SpongeBob SquarePants έχει εμφανιστεί σε 250 επεισόδια και δύο ταινίες μέχρι στιγμής, ενώ ετοιμάζεται και μια τρίτη ταινία, η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου 2020.

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!

.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.