Θέλει την πρόκριση και δίνει ευκαιρίες

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τον Παναθηναϊκό, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ιεράπετρα για το κύπελλο Ελλάδος, καθώς θέλει να δώσει ευκαιρίες, σε παίκτες, που έχουν αγωνιστεί λίγο μέχρι σήμερα (16:00).

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τον Παναθηναϊκό, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ιεράπετρα για το κύπελλο Ελλάδος, καθώς θέλει να δώσει ευκαιρίες, σε παίκτες, που έχουν αγωνιστεί λίγο μέχρι σήμερα (16:00). Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής αρκετούς από τους θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές. 

Το πιθανότερο είναι να επαναφέρει στο συγκεκριμένο ματς το 4-3-3, χωρίς όμως να έχει ανοίξει τα χαρτιά τους για τους παίκτες, που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ορισμένους παίκτες της Κ20, τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Kότσαρης, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Σιφναίος, Καμπετσής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Σκεντεράϊ.

Μια πιθανή ενδεκάδα των «πράσινων» είναι οι Κότσαρης, Οικονόμου, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Αποστολάκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης και Κουντουριώτης.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το «τριφύλλι» έχει τρεις βαθμούς, μετά τη νίκη 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Στην κορυφή του τρίτο ομίλου βρίσκεται ο Κισσαμικός, ο οποίος έχει τέσσερις βαθμούς.

Η βαθμολογία:
1.Κισσαμικός 4 (2 παιχνίδια)
2.Παναθηναϊκός 3 (1 παιχνίδι)
3.Παναιτωλικός 1 (2 παιχνίδια)
4.Ιεράπετρα 0 (1 παιχνίδι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.