Οι κάτοχοι του Power Armor Edition θα παραλάβουν καινούργιες τσάντες

Όχι πολύ σύντομα αλλά κάτι είναι και αυτό.Όσοι έχετε παρακολουθήσει την κατρακύλα του Fallout 76...

Όχι πολύ σύντομα αλλά κάτι είναι και αυτό.

Όσοι έχετε παρακολουθήσει την κατρακύλα του Fallout 76 έχετε μάθει τα νέα για το duffel bag που τελικά έφτασε σε όσους αγόρασαν το Power Armor Edition των $200. Η τσάντα διαφημίστηκε ως καμβάς, αλλά αντικαταστάθηκε με μια φτηνή νάιλον χωρίς προειδοποίηση από τη Bethesda εκ των προτέρων.

Φυσικά, οι παίκτες του Fallout 76 ήταν δυσαρεστημένοι με αυτή την αλλαγή τσάντας και η λύση της Bethesda, που έδινε 500 Atoms ως αποζημίωση γι ‘αυτήν την υποβαθμισμένη τσάντα, απλώς χειροτέρεψε τα πράγματα. Τώρα, φαίνεται ότι η Bethesda “είδε το φως” και θα παραδώσει μια τσάντα από καμβά.

Εάν συνδεθείτε στη σελίδα υποστήριξης που θα βρείτε στο παραπάνω tweet, κάντε κλικ στο Fallout 76 και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω, θα δείτε ένα κουμπί “Submit a Ticket”. Αν στη συνέχεια επιλέξετε “Billing / Purchase / Code”, θα εμφανιστεί μια υποκατηγορία για το έντυπο αίτησης αντικατάστασης τσάντας Power Armor Edition. Ακολουθήστε τις οδηγίες εκεί. Θα χρειαστεί να γράψετε το όνομα χρήστη σας στο Bethesda.net, το ονοματεπώνυμό σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην απόδειξη, οπότε αν το αγοράσατε ψηφιακά, θα πρέπει να εκτυπώσετε την απόδειξή σας, και στη συνέχεια να σαρώσετε το πίσω μέρος ή να τραβήξτε μια φωτογραφία του.

Οι τσάντες δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα άλλα κάνοντας την διαδικασία αυτή μόλις είναι έτοιμες θα σας αποσταλεί μία από αυτές στη διεύθυνση που παραλάβατε και το αρχικό Power Armor Edition.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.