Τι θα δούμε στη Season 7 του Fortnite;

Tον Άγιο Βασίλη.H Season 7 του Fortnite μόλις κυκλοφόρησε μαζί με ένα τεράστιο update patch, το...

Tον Άγιο Βασίλη.

H Season 7 του Fortnite μόλις κυκλοφόρησε μαζί με ένα τεράστιο update patch, το οποίο έφερε και αρκετό κρύο μαζί του.

Η νοτιοδυτική πλευρά του χάρτη είναι πλέον καλυμμένη με μπόλικο χιόνι, ενώ τρεις νέες περιοχές κάνουν την εμφάνιση τους. Αυτές δεν είναι άλλες από τις Frosty Flights, Polar Peak, και Happy Hamlet. Ταυτόχρονα, άλλες περιοχές όπως το Flush Factory και το Greasy Grove έχουν υποστεί αρκετές αλλαγές. Οι παγωμένες επιφάνειες μάλιστα κάνουν τους παίκτες να γλιστράνε.

Το X-4 Stormwing είναι το νέο όχημα που κάνει την είσοδο του στο παιχνίδι, επιτρέποντας σας μάλιστα να κάνετε επίθεση από τον ουρανό. Expedition outposts βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στο χάρτη κάνοντας πιο εύκολο στους παίκτες να βρουν αεροπλάνα. Μια ακόμη βελτίωση που έχει προστεθεί στο παιχνίδι είναι αυτή του zipline, το οποίο επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη μετακίνηση σε ψηλότερες περιοχές.

Η Season 7 φέρνει επίσης μαζί της πολλά προσαρμόσιμα skins, τόσο για τα όπλα όσο και για τα οχήματα. Αυτές οι νέες προσθήκες στο Battle Pass μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν μέσω του locker σας.

Fortnite Season 7
Τα νέα skins του Season 7 Battle Pass.

Το συγκεκριμένο patch φαίνεται ωστόσο πως εξαφάνισε αρκετά όπλα. Μπορείτε πλέον να αποχαιρετίσετε τα Shadow Stones, Chillers, Clingers, Shockwave Grenades, το Port-a-Fort, και το Double Barrel Shotgun.

Μαζί με τη Season 7 καταφτάνει και νέο creative mode στο παιχνίδι, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να κτίσουν και να αποθηκεύσουν το δικό τους προσωπικό νησί. Περισσότερες λεπτομέρειες για το patch μπορείτε να βρείτε εδώ. Για περισσότερα νέα σχετικά με το Fortnite μείνετε συντονισμένοι στο IGN.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.