Μετά τον Δώνη… ο Αηδόνης

Στην ενδεκάδα της Στουτγκάρδης την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Βόλφσμπουργκ βρέθηκε ο Τάσος Δώνης... αυτό δεν ήταν έκπληξη! Έκπληξη ήταν ο παίκτης που θα έπαιζε στο δεξί άκρο της άμυνας των Σουηβών, ο Αντώνης Αηδόνης!

Στην ενδεκάδα της Στουτγκάρδης την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Βόλφσμπουργκ βρέθηκε ο Τάσος Δώνης… αυτό δεν ήταν έκπληξη! Έκπληξη ήταν ο παίκτης που θα έπαιζε στο δεξί άκρο της άμυνας των Σουηβών, ο Αντώνης Αηδόνης!

Ο 17χρονος με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα φόρεσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού με την ομάδα της Στουτγκάρδης και άκουσε πολλά μπράβο από τον προπονητή του Μάρκους Βάιντσιρλ αλλά και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Μίχαελ Ρέσκε : “Για ένα δεκαεπτάχρονο παιδί που παίζει ξαφνικά βασικός στην Μπουντεσλίγκα… ήταν εξαιρετικός” δήλωσε ο Ρέσκε!

Τον Νοέμβριο άρχισε μόλις να προπονείται με την πρώτη ομάδα και στον αγώνα με τη Νυρεμβέργη, στις 10 Νοεμβρίου, έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον κεντρικό μέσο Ασκασιμπάρ στις καθυστερήσεις! Έτσι σε ηλικία 17 χρόνων, πέντε ημερών και 19 ημερών έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα με την Στουτγκάρδη καθώς για οκτώ ημέρες δεν έσπασε το ρεκόρ του Τίμο Βέρνερ που υπάρχει από το 2013!

Με την Βόλφσμπουργκ πήρε φανέλα βασικού καθώς είναι τραυματίας ο βασικός δεξιός μπακ Αντρέας Μπεκ και φαίνεται ότι θα την κρατήσει για το τελευταίο ματς του 2018 απέναντι στην Σάλκε! “Είναι σίγουρο ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε θαύματα από αυτόν επιθετικά αλλά αμυντικά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει” δήλωσε ο Ρέσκε!

Ο πατέρας του έχει καταγωγή από την Ηγουμενίτσα και η μητέρα του από την Λάρισα την οποία επισκέπτεται συχνά λόγω της αγαπημένης του γιαγιάς. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας μετακόμισε από την Χόφενχαϊμ στη Στουτγκάρδη το καλοκαίρι που μας πέρασε! Η κανονική του θέση είναι κεντρικός αμυντικός αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να παίξει δεξιά όταν του το ζήτησε ο κόουτς Βάιντσιρλ και όλα δείχνουν ότι θα το κάνει ξανά και με την Σάλκε!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.