Αγωνία για τον Φορτούνη στο λιμάνι

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Κώστας Φορτούνης περιμένουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού για να διαπιστώσουν το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρώτο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου για το Europa League.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Κώστας Φορτούνης περιμένουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού για να διαπιστώσουν το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρώτο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου για το Europa League. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας με ενοχλήσεις και μέχρι στιγμής η συμμετοχή του στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης, για τη φάση των “32” της διοργάνωσης είναι αμφίβολη. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, προκειμένου να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Φορτούνη. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Από εκεί και πέρα, προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την ήττα 3-1 από τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο συγκεκριμένο ματς. 

Άπαντες τονίζουν πως τίποτα δε λειτούργησε σωστά για τους Πειραιώτες στο συγκεκριμένο ματς και υπογραμμίζουν πως θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, προκειμένου να κυνηγήσουν τους υπόλοιπους στόχους της εφετινής σεζόν. Η προσοχή όλων στρέφεται ήδη στον πρώτο αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “16” του Europa League. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.