Αποφασισμένη για τον τίτλο η Ένωση

Η ΑΕΚ εμφανίζεται πανέτοιμη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, όπου θέλει τη νίκη για να κατακτήσει το τρόπαιο και να πάρει εκδίκηση από τον “Δικέφαλο” του Βορρά για τους δυο προηγούμενους χαμένους τελικούς (20:30).

Η ΑΕΚ εμφανίζεται πανέτοιμη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, όπου θέλει τη νίκη για να κατακτήσει το τρόπαιο και να πάρει εκδίκηση από τον “Δικέφαλο” του Βορρά για τους δυο προηγούμενους χαμένους τελικούς (20:30). Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 16ου κυπέλλου Ελλάδος στην ιστορία τους. Η τελευταία τους κατάκτηση ήταν τη σεζόν 2015-2016 στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να φτάσει η ομάδα τους στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-2-3-1 για τη συγκριμένη αναμέτρηση, με τον Μπάρκα στην εστία και τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κρστίτσιτς και Σιμόες να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος, Μπακασέτας και Λιβάγια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.