Πεπίνο Τίρι: «Ο Ετό θα μείνει στην Ανζί»

13/08/2013 • 22:36
Πεπίνο Τίρι: «Ο Ετό θα μείνει στην Ανζί»
  • shares
Μπορεί η Ανζί να βρίσκεται στη διαδικασία συμμαζέματος, όσον αφορά το μπάτζετ της, ωστόσο σύμφωνα με τον μάνατζερ Πεπίνο Τίρι (αναμείχθηκε στη μεταγραφή του Καμερουνέζου στη ρώσικη ομάδα) ο Σαμουέλ Ετό δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή την τρέχουσα περίοδο.

Ο ατζέντης μίλησε στο «Tuttomercato», απαντώντας στα ερωτήματα που είχαν προκύψει για το αν ο Αφρικανός σούπερ σταρ θα έφευγε από την Ανζί για την Τσέλσι ή τη Νάπολι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας ότι Ετό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν θ΄ αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη» και θα μείνει στη Ρωσία παρά το γεγονός ότι η Ανζί θέλει να μειώσει το μπάτζετ της και ν΄ απαλλαγεί από τα ακριβά συμβόλαια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του μάνατζερ του Καμερουνέζου επιθετικού, Πεπίνο Τίρι, στο ιταλικό ΜΜΕ: «Ο Ετό είναι παίκτης της Ανζί και ο σύλλογος τού έχει δώσει όλες τις εγγυήσεις ότι θα πάρει κανονικά τα χρήματά του, οπότε είναι δύσκολο να φύγει. Η Νάπολι δεν μπορεί, έτσι κι αλλιώς, να τον καλύψει οικονομικά και δεν γνωρίζω τίποτε για ενδιαφέρον της Τσέλσι μια και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου από την αγγλική ομάδα. Ο Ετό δεν θα δεχθεί μείωση στις αποδοχές του και θα παραμείνει στην Ανζί».
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.