Ξεπερνάει τον πρώτο σκόπελο της UEFA

Ο σκόπελος της UEFA, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αναμένεται να ξεπεραστεί καθώς ήδη για την πρώτη άδεια που έχει το τελεσίγραφο έως τις 31 Μαρτίου έχουν προχωρήσει οι περισσότεροι διακανονισμοί. Ωστόσο ορατός παραμένει ο... φόβος του καλοκαιριού καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει και τον δεύτερο σκόπελο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο σκόπελος της UEFA, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αναμένεται να ξεπεραστεί καθώς ήδη για την πρώτη άδεια που έχει το τελεσίγραφο έως τις 31 Μαρτίου έχουν προχωρήσει οι περισσότεροι διακανονισμοί. Ωστόσο ορατός παραμένει ο… φόβος του καλοκαιριού καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει και τον δεύτερο σκόπελο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Αυτή τη στιγμή τα ενεργά μέλη της «πράσινης» ΠΑΕ είναι μόλις δύο άτομα και συγκεκριμένα οι κύριοι Γιώργος              Στάμου (επικεφαλής οικονομικού τμήματος) και Βαγγέλης Πέτσος (επιχειρησιακός διευθυντής), οι οποίοι καλούνται να τρέξουν μόνοι τους τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου.

Βαρύ το κλίμα, σκυμμένα κεφάλια
Από κει και πέρα, βαρύ είναι το κλίμα και στις τάξεις της ομάδας που ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις εβρισκόμενοι στο Ηράκλειο καθώς το Σάββατο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και όπως ήταν, υπάρχει έντονος προβληματισμός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.