Παραμένουν στη φυλακή Κοκόριν και Μαμάεφ!

Αρης Γεωργίου
05/12/2018 • 15:35
Κοκόριν και Μαμάεφ στη σημερινή εκδίκαση.
  • shares
Τουλάχιστον για άλλους δύο μήνες θα παραμείνουν έγκλειστοι οι Αλεξάντρ Κοκόριν και Πάβελ Μαμάεφ!

Οι δύο ποδοσφαιριστές, είχαν συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο για δύο επιθέσεις στο κέντρο της Μόσχας και είχαν προφυλακιστεί μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Ωστόσο, σε σημερινή του συνεδρίαση δικαστήριο της Μόσχας, έκρινε ότι ο επιθετικός της Ζενίτ και ο μέσος της Κράσνονταρ θα πρέπει να παραμείνουν έγκλειστοι τουλάχιστον μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, καθώς έκρινε ότι είναι ύποπτοι φυγής μια και έχουν την οικονομική δυνατότητα λόγω της ιδιότητας του ποδοσφαιριστή να διαφύγουν από την Ρωσία!

Οι δικηγόροι των ποδοσφαιριστών, είχαν προτείνει στο δικαστήριο την καταβολή χρηματικής εγγύησης και τον κατ΄ οίκον περιορισμό των κατηγορούμενων, όμως το αίτημα απορρίφθηκε και έτσι οι παίκτες πήραν ξανά τον δρόμο προς τη φυλακή, μαζί με τον αδελφό του Κοκόριν Κιρίλ, ο οποίος είναι επίσης ανάμεσα στους κατηγορούμενους.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή