Skoda Ξάνθη- Αστέρας Τρίπολης: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί είπαν Μαρίνος Ουζουνίδης και Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης...

Δείτε τί είπαν Μαρίνος Ουζουνίδης και Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης…

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Πρέπει να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα. Πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε προς τα πάνω. Πρέπει να πάρουμε ένα δυο ματς για να τελειώνουμε με την παραμονή. Κάνουμε ευκαιρίες, δεν βάζουμε γκολ. Ενώ οι αντίπαλοι βάζουν εύκολα.

Πρέπει να ωριμάσουμε για να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον. Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι καλύτερος σημασία έχει ποιος βάζει το γκολ. Ο Αστέρας το έβαλε, οπότε του αξίζουν συγχαρητήρια. Θα πρέπει να δουλέψει στην ψυχολογική κατάσταση των παικτών μας γιατί είναι μικροί και άπειροι.


Δεν έχω μιλήσει για διαιτησία, τα παιδιά βλέπουν ότι οι κανόνες ισχύουν για εμάς, ενώ για τους αντιπάλους όχι.


Τα παιδιά προσπαθούν, αλλά δεν μπαίνει γκολ. Η εστία έχει μικρύνει πολύ για εμάς. Οι αντίπαλοι και στα προηγούμενα ματς, με μια κόντρα βάζουν γκολ. Ξέραμε αφού κάναμε προγραμματισμό για νεαρούς παίκτες πως θα είχαμε και τέτοια πράγματα. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να βελτιωθούμε. Δε νομίζω ότι οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι από εμάς. Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει».


Σάκης Τσιώλης: «Πανηγυρίσαμε μια σπουδαία νίκη, η οποία παίρνει μεγαλύτερη αξία, καθώς την πήραμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Ξάνθη».

Για τον αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη είχε δυο τρεις φάσεις στις οποίες μπορούσε να προηγηθεί, όμως σταθήκαμε τυχεροί. Αν έμπαινε εκεί κάποιο γκολ θα είχε διαφορετική εξέλιξη το ματς.
Στην επανάληψη ανεβήκαμε, μπήκε στο ματς κι ο Εμάνουελ που πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ και πήραμε τελικά τη νίκη. Στόχος μας ήταν να πιάσουμε την 6η θέση και τα καταφέραμε».

Για το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα: «Μπράβο στα παιδιά, την Τετάρτη όμως έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Πρέπει να πάμε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς».

Για το στόχο της Ευρώπης: «Εχουμε πολύ ποιοτική ομάδα κι αν τα πάμε καλά μέχρι τέλους θα διεκδικήσουμε την Ευρώπη».

Για τους τραυματισμούς των Χακόμπο, Άλβαρεζ: «Ο Χακόμπο ξεκίνησε με ένεση το παιχνίδι και δύσκολα θα παίξει την Τετάρτη. Ο Τσαμπούρης και ο Ράγιος είναι αναντικατάστατα στελέχη και οι αποβολές είναι πρόβλημα. Θα υπάρξει διάγνωση για τον Χακόμπο, όπως και για τον Αλβάρες που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.