Γκλούσακοφ: «Έκαναν πολύ θέατρο»

Ο Ντένις Γκλούσακοφ κατηγόρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για θέατρο και τόνισε πως ήταν δύσκολο για τη Σπαρτάκ Μόσχας να ξεπεράσει το εμπόδιο της ελληνικής ομάδας με αριθμητικό μειονέκτημα.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/08/2018 • 10:17
Ο Ντένις Γκλούσακοφ
  • shares
Ο Ντένις Γκλούσακοφ κατηγόρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για θέατρο και τόνισε πως ήταν δύσκολο για τη Σπαρτάκ Μόσχας να ξεπεράσει το εμπόδιο της ελληνικής ομάδας με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο ποδοσφαιριστής της ρωσικής ομάδας στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας και τόνισε πως η Σπαρτάκ θα πρέπει να μάθει από τα λάθη της.

Χαρακτηριστικά, ο Γκλούσακοφ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε με αριθμητικό μειονέκτημα για τόση ώρα. Η ισοπαλία με αυτές τις συνθήκες δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά θέλαμε τη νίκη για να προκριθούμε και δεν την πήραμε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν πολύ θέατρο, προσπαθούσαν να ξοδέψουν το χρόνο και ήθελαν να περάσουν με κάθε τρόπο. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και θα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/02/2019 • 07:45

Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας