Γκλούσακοφ: «Έκαναν πολύ θέατρο»

Ο Ντένις Γκλούσακοφ κατηγόρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για θέατρο και τόνισε πως ήταν δύσκολο για τη Σπαρτάκ Μόσχας να ξεπεράσει το εμπόδιο της ελληνικής ομάδας με αριθμητικό μειονέκτημα.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/08/2018 • 10:17
Ο Ντένις Γκλούσακοφ
  • shares
Ο Ντένις Γκλούσακοφ κατηγόρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για θέατρο και τόνισε πως ήταν δύσκολο για τη Σπαρτάκ Μόσχας να ξεπεράσει το εμπόδιο της ελληνικής ομάδας με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο ποδοσφαιριστής της ρωσικής ομάδας στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας και τόνισε πως η Σπαρτάκ θα πρέπει να μάθει από τα λάθη της.

Χαρακτηριστικά, ο Γκλούσακοφ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε με αριθμητικό μειονέκτημα για τόση ώρα. Η ισοπαλία με αυτές τις συνθήκες δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά θέλαμε τη νίκη για να προκριθούμε και δεν την πήραμε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν πολύ θέατρο, προσπαθούσαν να ξοδέψουν το χρόνο και ήθελαν να περάσουν με κάθε τρόπο. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και θα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51